úvod
homepage

Komentáře

článku: O sběratelství pivních etiket

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Re: Prodám pivní tácky a etikety, (Denča, 23.09.2016 06:16) celé vlákno | reagovat
Zdravím,

celkem spěchám na prodeji tak kdo má zájem ať se ozve. Prosím děkuji
Prodám pivní tácky a etikety, (Denča, 19.09.2016 20:54) celé vlákno | reagovat
Zdravím,

prodám pivní tácky a etikety různé druhy. Jsou tam české i zahraniční etikety a tácky. Kdo by měl zájem ať se ozve. Na ceně se můžeme domluvit.

Děkuji
vršky, (Václav, 10.04.2016 16:46) celé vlákno | reagovat
Můj email: Vencis3@seznam.cz
pivní zátky, (Václav, 10.04.2016 16:44) celé vlákno | reagovat
Zdravím,
měl bych zájem o starší české pivní vršky. vyměním/koupím. Prosím nabídněte.
pivní etikety, (D.H., 11.03.2016 10:20) celé vlákno | reagovat
Nabízím sbírku pivních etiket, táců, zátek a lahví.
Etikety pivní, (BOB, 06.02.2016 10:15) celé vlákno | reagovat
Nabízím čisté nepoužité pivní etikety ještě z dob n.p. pivovarů: Rakovník(světlýBakalář3ks,Rakovar 2ks,Rakovnické černé 6ks,) Krušovice (černé pivo 1ks,ležák 1ks, vánoční 2ks) Protivín(Platan 20ks)

Nabídněte, nejsem sběratel. Kontakt 737480288 Zdravím B.H.
ceny etiket, (jindřich koscielniak, 25.10.2015 06:56) celé vlákno | reagovat
Dobrý den,
chtěl bych se vyjádřit k cenám etiket. Já osobně sbírám pouze etikety USA. Když prodávám tak mini pivovary za 20 korun. Někomu se zdá že je to hodně. Tak si to proberme. Když kontaktujete pivovar tak např. ze 100 pivovarů se ozve tak 15 možná 20. Když už se ozvou tak chtějí - stamped envelope- kdo to neví, tak je to obálka s vaší adresou a na ní nalepené americké poštovní známky. Ty známky by tam měly být přibližně 4. To jsou 2 dolary. Takže přibližně 50 korun. 30 korun je naše poštovné. Celkem už 80 korun.No a když dopis přijde zjistíte že tam jsou 2 etikety nebo i jedna tak si uvědomte na kolik ty etikety vyjdou. A ani není jisté že ten dopis z ameriky přijde. Každý kdo kritizuje cenu si to může zkusit. Na internetu je několik tisíc kontaktů na americké pivovary a potom se budeme bavit.Jenom pro zajímavost, před časem jsem nabízel sběrateli etikety po 7 korun. Nevzal ani jednu, že je to moc. No a pak se přeřekl, že poslal do pivovarů dopisy za 2300 korun a nedostal ani jednu odpověd. Tak co ušetřil. To by bylo vše. s pozdravem JK.
Prodám pivní etikety, (Radek Haluska, 18.02.2015 22:03) celé vlákno | reagovat
Všechny Vás tu zdravím..
Snažím se něco zjistit o pivních etiketách a jsem velice překvapen velkou účastí..
Vlastím pár etiket výhradně českých ale i zahraničních...
Tuto sbírku chci nyní prodat jen vážnému zájemci cena dohodou 721 303 577
S pozdravem Radek.H
Re: pivní etikety z KLDR, (Petr Jarolim, 28.02.2013 21:00) celé vlákno | reagovat
Dobry vecer,zabyvam se sberatelstvim pivnich etiket a zaujala me Vase nabidka.Prosim napiste mi neco vice.Dekuji a hezky vecer Jarolim
Etikety zahraničí , (Filamix, 15.03.2011 00:41) celé vlákno | reagovat
dobrý den, jezdím hodně do zahraničí, sice pivní etikety nesbírám ale kdo by měl zájem atd. mohl bych se s vámi dohodnout že vám je budu vozit popř. posílat jsem milovník piva ale radši ochutnávám ;) kdo by měl zájem at napíše ;) na mail : f.mix@seznam.cz
Re: pivní etikety z KLDR, (Pavel, 04.08.2009 16:50) celé vlákno | reagovat
já mám zájem ale nevidím Váš email.

Pavel
pivní etikety z KLDR, (Janča, 31.07.2009 19:17) celé vlákno | reagovat
Dobrý den, koukám, že se tu zabýváte sběratelstvím pivních etiket, tak kdybyste měli zájem o pravé pivní etikety 11°a 12° severokorejského piva, napiště na můj email.
Je to krása, (dub, 12.12.2007 23:52) celé vlákno | reagovat
I když se za sběratele PE a PT nepokládám, přes 30 let ukládám do skříně to, co mně přijde do ruky. Občas se tím pohrabu a je to opravdu nádhera. Např. při koukání na PE zavzpomínám na karamelovou desítku Pražanka vyráběnou v holešovickém pivovaru. Bohužel, vše je už minulost, nic z toho neexistuje, pouze ta etiketa!
Sbírání je pro mě hlavně o pivu II!, (Tomáš Semrád, 04.09.2006 11:27) celé vlákno | reagovat
No a málem bych zapoměl ještě na svou sbírku nejen korunkových uzávěrů (těch je ale nejvíc). Stejně jako u tácků v hospodě je nejlepší, když si pěkně svého lahváčka vychutnáte a uzávěr uschováte, není lepší pocit! Burza to není jak už tady zaznělo primárně o pivu jako produktu, ale a jen o trofejích spojených s možným výdělkem...A úplně čučím kolik stojí ve článku zmíněná sbírka pivních etiket...(?)
Sbírání je pro mě hlavně o pivu!, (Tomáš Semrád, 04.09.2006 11:02) celé vlákno | reagovat
Ve své podstatě se shoduji s Chodym a Standou. Taktéž sbírám, pivní tácky a nemám to nijak ucelené, spíše bez systému, zkrátka volně...Nejlepší je ale pocit, když si vychutnáváte v hospůdce dobré pivečko a oni tam zrovna mají novou sérii pivních tácků od toho pivovaru, který ještě nemám nebo který jsem nikde zatím neviděl. Takový tácek můžete ihned "pokřtít" čerstvě natočeným pivkem, což je ten nejlepší sběratelský pocit. Mimochodem naposledy jsem zažíval tento "pivně-sběratelský orgasmus" při koštu rakovnického Bakaláře, jehož nové tácky jsou velmi, velmi zajímavé a strakonického Nektaru, který vydal rovněž povedenou edici svých tácků (z obou dýchá historie).
To Galuszka, (Chody, 12.02.2006 14:48) celé vlákno | reagovat
Tácek Avaru existuje, viz. http://svoboda-lubos.wz.cz/Pivovary/Ceske/Hlucin/hlucin.htm
Vydělávat na etiketách? Trapas.., (Jakub Galuszka, 11.02.2006 17:24) celé vlákno | reagovat
Já sbírám tácky a etikety od 16ti, dřív jsem si o ně psal přímo do pivovaru, kde mi je většinou ochotně poslali (pokud nebyli zrovna v konkurzu). Teď už tyto artikly získávám raději přímo "z terénu", tácky po hospodách a restauracích a etikety při navštěvěv pivovaru nebo na nejrůznějších pivních akcích. Nikdy by mě nenapadlo jít na burzu a tam draze něco kupovat, sbírání tohoto typu podle mě nemůže nikomu dělat nějakou radost a vydělávat na etiketách a na taccích mi připadá trošku trapné,ale je to samozřejmě každého věc....
P.S.: Nevíte, existují tácky hlučínského Avara???
Re: Berkeser, (Raden, 09.02.2006 19:14) celé vlákno | reagovat
jo neco si mi pripomnel, docela jsem se zasmal kdyz sem si vzpomnel na "nejvetsi sberatele" u nas
pláč nad cenami :-), (Berkeser, 09.02.2006 08:29) celé vlákno | reagovat
Ano, můžu souhlasit s tím, že článek je hlavně o cenách. Dnes se nadšení ze sbírání trochu vytrácí, když člověk navštíví sběratelskou burzu. Někteří sběratelé si te svého koníčku udělali živnost, ať jde o etikáře nebo táckaře. Za novinky chtěji nekřesťanské částky, za starší kusy nehorázné sumy. Kam se vytratilo to nadšení ze spolupráce a šíření tohoto bohulibého hobby. Jde jim jen o zisk a pokud vidí, že se to kupuje, nasazují ceny pořád výš. Starší sběratelé se na těchto cenách dohodnou (s nadsázkou kartel) a mladý nováček jen zírá a přemýšlí, jestli neexistuje levnější koníček.

Ano, jsou tací sběratelé, které pivo ani moc nezajímá, jen ten suvenýr. Jsou to právě ti, kteří si na tom založili živnost. Nově založený minipivovar je zajímá jen z hlediska možného zisku, na burze pak u hromady rekordně rychle získaných a předražených etiket nebo tácků chlemtají géčko. Vůbec je nezajímá, že např. kolega z jiného regionu nebo státu přivezl to svoje regionální pivo pro ostatní na ochutnání. Oni se totiž ani nehnou od svého stolu. Jejich primárním cílem je odjet s co největším ziskem.

Situace se nijak nezlepší, pokud toto my sběratelé budeme tupě podporovat. Nové sběratele do klubů s tímto přístupem taky těžko získáte. A vlastně na co je dnes klub ? Na to, aby člen platil členský příspěvek.

Sběratelství zdar !
divnej clanek, (pavel, 08.02.2006 13:43) celé vlákno | reagovat
pouze plac nad cenami, zadna zajimavost
12
Vyhledávání