úvod
homepage

Komentáře

článku: Beerpoint – nový koncept značkových hospod Staropramen

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Ad doplneni, (Honza, 16.11.2005 07:21) celé vlákno | reagovat
I ja mam sve hospudky, hospody, oblibena piva a ta, ktera proste nepiju. Jen jsem se naucil brat v potaz fakt, ze holt nekdo klasicke pivo nepije, protoze mu bud smrdi, nebo mu vadi zakourena hospoda a radeji si da napr. Frisco v baru. Nekdo da na znacky a tudiz je pr nej nadnarodni gigant to prave. Pro nekoho jsou belgicka piva patoky, pro me napriklad jsou to skvosty.

Neco smahem odsoudit je jednoduche. Nekoho presvedcit, aby jen ochutnal, je mnohem tezsi. NApriklad na Invexu v rijnu v brne, kde jsme meli stanek, spousta lidi ochutnala poprve belgicke pivo, vcetne krieku BElle-Vue. Do te doby o ej ani nezavadili. Mozna ze prave v Beer pointu spousta lidi poprve ochutna jak Stellu, tak i ty ostatni. A tezko po nekom chtit, kdyz jde do toho poprve, aby rovnou ochutnal kysely lambic. Da si treba Stellu, priste LEffe, mozna bude nasledovat i Forbiden Fruit v PH+.

Proto toto misto neodsuzuju. Pro spoustu lidi je pivo porad jen chlazena desitka v lednici. A prave pro ne muze byt Beer point vyssi skola pivniho poznani. Sam se tam pujdu v nejblizsi dobe podivat.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání