úvod
homepage

Beerpoint – nový koncept značkových hospod Staropramen vytisknout článek

Přidáno: 15. listopadu 2005  •  Autor: tisková zpráva
průměrné hodnocení Hodnocení: 3,13 hodnotících Hodnotících: 17 počet zobrazení Zobrazeno: 6778x

Společnost Pivovary Staropramen představuje nový koncept značkových hospod Staropramen s názvem Beerpoint, který je určen do velkých obchodních center. První Beerpoint byl otevřen v novém nákupním centru na pražském Chodově

Beerpoint byl vyvinut speciálně jako koncept do obchodních center ve velkých městech. Představuje nový styl pivních barů s prvky kopírujícími moderní styl života. „Myšlenka vytvoření nového konceptu vycházela z požadavku developerů na projekt provozovny s pivní nabídkou, která by byla vhodná do obchodních center. Proto jsme vytvořili speciální koncept vyhovující tomuto záměru,“ říká Jan Boroš, Manažer rozvoje On-Trade společnosti Pivovary Staropramen.



Design nového konceptu je dílem DL Studia, které vytvořilo také design značkových hospod Potrefená husa. Prostor Beerpointu je otevřený a je přímo propojen s pasáží obchodního centra. Interiér Beerpointu vyzdvihuje spojení s pivem - desky stolů zdobí vizuály surovin na výrobu piva, na zdi je použita speciálních tapeta s obrysy pivních sklenic. V interiéru je zakomponováno logo Beerpointu.

Cílem Beerpointu je prezentace širokého portfolia pivních značek z produkce společnosti Pivovary Staropramen. Přidanou hodnotou Beerpointu je propojení kanálů on-trade a off-trade na jednom místě. „Pokud si návštěvníci dají v Beerpointu značku piva, která jim zachutná, mohou si ji okamžitě přímo v nákupním centru koupit pro domácí konzumaci,“ vysvětluje záměr Jan Boroš.



Pro výběr vhodné lokality hraje rozhodující roli poloha obchodního centra i umístění samotné provozovny v rámci centra. Vyhovující jsou obchodní centra dobře dostupná hromadnou dopravou, tedy v blízkosti centra města, nikoliv na jeho okraji. Důležité je viditelné umístění provozovny blízko vchodu do centra - Beerpoint v obchodním centru Chodov se nachází v přízemí u hlavního vchodu, který vede přímo ze stanice metra. Kapacita Beerpointu je 70 míst.

Na čepu jsou v Beerpointu Staropramen Světlý, Staropramen Granát a belgická piva Stella Artois a Hoegaarden White. V lahvovém balení se podávají Staropramen Ležák, české pivní speciály Velvet a Kelt a belgické pivní speciály Hoegaarden Forbidden Fruit, Leffe Blond, Leffe Bruin a Belle-Vue Kriek. Nechybí ani nealkoholické pivo Stella Artois.



„Předpokládáme, že do Beerpointu zavítají návštěvníci centra po ukončení nákupů či v jejich průběhu a dopřejí si zde chvíli odpočinku u sklenice dobrého piva,“ říká Jan Boroš.

Příležitosti návštěvy odpovídá také nabídka jídel, kterou představují především lehké pokrmy jako saláty, sendviče či těstoviny. Stejně jako v jiných značkových hospodách Staropramen je i v Beerpointu kladen důraz na prezentaci kombinace piva s vhodným jídlem a na kvalitu a čerstvost používaných surovin.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 17 komentářů, poslední komentář: 03.05.2006 06:53 Komentovat
Není Stella jako Stella Tomáš Semrád03.05.2006 06:53
Nemohu si pomoct, ale tady pořád ve spojení s pivem Stella Artois zaznívá slovo Belgie. Ale...
Naše pivo postupně mizí Dan23.11.2005 16:30
To jak tato "hospoda" vypadá je jedna věc. Asi je to lepší v nákupním centru postavit...
Oprava ? Borowiec21.11.2005 13:58
to Njorloj Kdyby uvodní věta zněla ..je to moderní hospa, tak tam musejí mít " Stella...
...re Njorloj21.11.2005 09:37
2 Borowiec: myslim, ze nejake poneti o belgickem pivu snad mam - osobne v prispevku narazim na...
Zakázané ovoce není pro každého Borowiec19.11.2005 20:32
Pokud vím, tak nákupní centra se nestaví kvůli pivařům. V tomto případě je jedno jestli...
Díky pánové od Staropramenu Roman Holoubek16.11.2005 12:43
Přikláním se k Honzovi, toto může být jedna z cest, jak zpopularizovat zajímavá světová...
belgie Berkeser16.11.2005 09:08
Když se podívám na ty fotky, nijak mě to tam neláká, je to moc technické ... ale je mi...
Ad doplneni Honza16.11.2005 07:21
I ja mam sve hospudky, hospody, oblibena piva a ta, ktera proste nepiju. Jen jsem se naucil brat...
Vyhledávání