úvod
homepage

Komentáře

článku: Po vlastech českých za českým pivem IV (závěr)

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Regent je špica!!!, (Tomáš Semrád, 21.04.2006 06:32) celé vlákno | reagovat
Výborný pivně-cyklistický cestopis. Často se právě na Třeboňsku pohybuji a Regenta zbožňuji. Takže kromě Nové Bystřice a restaurace a penzionu Na bojišti (kde přespávám), mám další tipy na místa, kde točí vynikající třeboňský mok.
Jinak Slavonicko mě při mé poslední dovolenkové návštěvě (léto 2004) trochu zklamalo. Rozhodně jsem čekal podstatně víc hospůdek s Regentem, potažmo se znojemským Hostanem, ale bohužel dominovali ti nej..Ale jak je vidět na příkladu hospůdky "Na růžku" není všem dnům konec a věřím, že časem se do některých hospod a restaurací Regent zase vrátí. Rozhodně to chce více podobných a tolik užitečných akcí jako je Tour de Bohemia Regent. Díky za to!!! Mimochodem, výborně ošetřeného Regenta údajně mají ještě v hospůdce na náměstí Nové Bystřice (bohužel název této provozovny jsem zapoměl) a v Chlumu u Třeboně se naproti rybníku nachází nádherný penzionek a na něm jsem zahlédl rovněž logo třeboňského pivovaru. Určitě zkusím a dám vědět.
A ještě tip na kvasnicové třeboňské. Nedávno, když se kamarád zastavoval přímo v třeboňském pivovaru, aby si nechal naplnit soudek, tak přímo v jejich pivnici měli na čepu jak kvasnicovou dvanáctku, tak i šestnáctku kvasnicový speciálek.
To s tím Heroldem je vynikající nápad, když jsem v únoru projížděl Březnicí, nedalo mně to a v pivovaru se zastavil. Taková malá přestávka a procházka. A ta pivovarská hospůdka vypadala moc zajímavě, snad to někdy vyjde...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání