úvod
homepage

Komentáře

článku: Po vlastech českých za českým pivem IV (závěr)

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Alfa a Na růžku, (Petr Sitař, 11.11.2005 12:20) celé vlákno | reagovat
Pro Aleše Procházku:

No, nevím přesně o jaké upřednostňování jde. Alfa byla velkým zklamáním. Do února byl na čepu Regent. Do té doby měl i logo na fasádě. Pak přešli na Starobrno. Gambrinus se zde čepoval už v roce 2001. Ke konzumaci obou značek musím říci, že 3 lidi odjeli úplně a ze zbytku cca polovina pila demonstrativně limonádu (poctivou nepřesycenou a českou). K těm co pili pivní G sodu, jenom toto. Jsou už dospělí ale i tak to ode mne schytali. A obsluze jsme to taky dali najevo.

Co se týče hospody Na růžku, logo Budvaru tam sice visí, ale na čepu už není. V roce 2001 na fasádě viselo i logo Regentu. Toho po té přestali točit, ale na přání zákazníků ho obnovili. Díky bohu!!! Protože jinak by nezískali ty dva tituly. Je pravda, že dojem z návštěvy kazí rudá výzdoba Géčka. Ale kdybychom měli navštěvovat hospody, kde jsou JEN piva malých pivovarů, moc hospod bychom nenavštívili.

Minulý víkend jsme konečně mohli paní hostinské Aničce z růžku předat oba tituly. Doufám, že už jako u Sandokana visí na čestném místě. Rozhodně jí to potěšilo. A atmosféra byla úžasná. Paní Anička naprosto dokonale zvládá!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání