Komentáře
článku: V Ostravě byla otevřena první restaurace Potrefená husa s novým designem
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Vyhledávání
článku: V Ostravě byla otevřena první restaurace Potrefená husa s novým designem
Ale já sám raději budu vyhledávat hospůdky, které nejsou tak "in", kde mi pivko natočí klasický hostinský, kde mě nebudou otravovat "mraky" televizních obrazovek, prosvětlených log na stěnách, stropě a já nevím, kde všude (a to patřím k mladé generaci...). Kde se poctivě a adekvátně k tomu cenově i najím (to rozhodně nemohu o současných Potrefených husách v žádném případě říci). Pokud se v obyčejné hospodě o pivo dobře starají, vidět za sklem jejich sklep nemusím....V takových hospodách jako jsou Potrefené husy předpokládám, že je pivo kvalitně skladováno, kde jinde by mělo být (to bych vůbec nevyzdvihoval). A na zmíněné značky s výjimkou Lefe či Bele-Vue (které si v lahvi stejně mohu koupit dnes prakticky v každém hyper, super) dnes mohu narazit prakticky hojně v kdejakém větším městě.. A ještě nechápu jednu věc. Když je Ostravar v poslední době tak významně oceňován, proč ho Pivovary Staropramen nenabízejí ve všech svých značkových hospodách. Tím spíše tam!!!! Na Bráník dělají nekonečné televizní marketingové reklamní kampaně a pivo s velkým P ani ve svých, úrovní nejvyšších, restauracích nemaj na čepu...Vždyť přece každý pivovar se snaží své vlajkové lodě dostat mezi pivaře...Každý se přece rád chlubí svým vydařeným dílkem. Zřejmě se bojí, že by jejich "vlajkový Staropramen" mohl jeho přítomností utrpět.....