úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak je to s kvalitou piva z Holby?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Ano ano!, (Tomáš Kroupa, 17.05.2007 09:32) celé vlákno | reagovat
Je mi známo, že pivo z tanku je o něčem jiném, než po tom, co jej vytrhnou z poklidného ležení a dělají s ním věci, že se pivo nestačí divit. Což se samozřejmě projeví na chuti, ale jinak to nejde. Já jsem si takhle na zkoušku - pivo z tanku přímo natočené - opatrně po skle přelil do jiné sklenice a nestačil jsem se divit i já, jak tímto utrpělo. Proto mám vždy obrovskou radost, když se někde v pivovarské restauraci točí pivo přímo z tanku. Např. Chodovar, údajně i Krakonoš?
Jasně, Zbyňku! Sem s pivem z CKT-čka!!! A pokud možno před odstřelem kvasnic... :-DDD Kdysi na slavnostech Holby v Hanušovickém pivovaru nám obsluha tvrdila, že to kvasnicové pivo, co třímáme v ruce, je z CK tanku. Někde jsem slyšel názor, že kvasnicové pivo z CKT možné separovat před dalším zpracováním není. Pak se v tom vyznej. Každopádně ať má člověk chuťovou paměť jakoukoliv, ty zážitky, co jsem měl z chutě Holby dříve, mi dnes jaksi její konzumace nepřináší... Asi budeme muset zase někdy zkusit špuntnout suda. Před těmi třemi lety opravdu nemělo chybu! A pokud člověk běhá po horách, tak má pivo hnedle lepší chuť! :-) Na víkend se chystáme do Krkonoš, tak si to hned můžu ověřit a potvrdit svá slova. :-) Chtělo by to ale nenápadně nasměrovat do Harrachova. Třeba pod záminkou prohlídky sklárny Novosad a syn... ;-)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání