úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak je to s kvalitou piva z Holby?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Chuť Šeráku II., (Zbyněk Holan, 02.05.2007 15:10) celé vlákno | reagovat
Ještě jsem se zapomněl omluvit za informaci o HGB neb jsem ji v jednom komentáři uvedl (tuto informaci jsem dostal od nejmenovaného zaměstnance pivovaru-věřím, že se spletl a uvedené panem Zíkou je pravda-nepochybuji). Tedy již se vyvaruji uvádět tyto informace pokud je nebudu mít oficiálně ověřené.

Za ostatním si naprosto stojím neb za tím stojí mé chuťové buňky a osobní test - vše popsáno! Extraktová hořkost v chuti a doznívání po lékořici je moje literární licence.

Že Šeráček podobřili bylo vyjádření kamaráda - stálého konzumenta Šeráku s bydlištěm v Šumperku. Místním šetřením - degustací jsem tuto informaci vyvrátil tedy setrvalý stav nepodobřili.

Uznávám tedy nebudu rozdělovat piva na kvalitní a nekvalitní (čtenáři si přeberou), ale na piva, které mi chutnají a nechutnají. Šerák mi chutnal....a nyní mi už nechutná!!! Gambrinus mi také chutnal....a nyní (déle než Šerák) mi už nechutná!!! Radegast mi také chutnal....a nyní mi už nechutná!!! Krušovice mi také chutnali....a nyní mi už nechutnají.... a tak dále...

Pivu zdar!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání