úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak je to s kvalitou piva z Holby?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Chuť Šeráku, (Zbyněk Holan, 02.05.2007 14:21) celé vlákno | reagovat
Vyjádření pana Zíky zní pěkně, ale o tom, že chuť Šeráka se nezměnila mě vůbec nepřesvědčilo. Hezky chuť popsal Petr - přesně, tak ji označuji také.

Co se týče HGB jsem rád, že ho pivovar neužívá. Beru to za fakt, když to pan Zíka uvedl. Na dotaz ohledně CKT jsem dostal přímo odpověď od pana Zíky (na VPT loni v prosinci u stánku s Holbou). Tedy, že Šerák zraje v CKT a Classic a Premium spilka-sklep. Délka zrání obvykle 15 dní než 30 dní uvedených v příspěvku od J.K. převzatých z webu. Tolik fakta.

Hořkost a hutnost Šeráku je citelně odlišná od toho jaký býval. Na tom trvám. Na to už jsem oddegustoval dost piv a mám slušnou chuťovou paměť na to, aby mě někdo přesvědčil o opaku.

Slova o tom, že výstav roste atd. atp. neberu vážně neb se to tu probíralo u jiných pivovarů a vím, že to nemá s chutí a kvalitou nic společného.

Byl jsem citován, proto chci uvést na pravou míru, proč píši o Šeráku: nikoliv, abych poškodil pivovar, ale proto, abych pil Šerák tak dobrý jako předtím!

Dej Bůh štěstí!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání