úvod
homepage

Komentáře

článku: Výstava „Kde se pivo vaří…“ v Národním zemědělském muzeu

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Historie piva v kostce, (Dušan, 09.11.2005 10:57) celé vlákno | reagovat
Strávil jsem tam víc než hodinu a vůbec jsem se nenudil!
Dozvěděl jsem se všechno o výrobě a historii piva v Čechách a pak jsem si své čerstvé znalosti ověřil v testu. Za jeho správné vyplnění mi nabídli lahváč! Sladká odměna za tak levný a příjemný kurs z pivovarnictví a jeho tradic! Ta padesátka za vstup do celého muzea za to stojí!
NUDA!, (Jan Kocián, 18.10.2005 01:59) celé vlákno | reagovat
Už je to jeden měsíc, co jsem se tam byl podívat, a není tam nic k vidění. Denní návštěvnost nepřesáhne 100 lidí , a z toho je čtvrtina cizinců (něco totiž přeložili i do angličtiny). Žádné ochutnávky, nic! Kterékoli muzeum pivovarnictví je zajímavější. Pivní tácek si musíte koupit za 5 Kč, ale k tomu alespoň dávají třetinkového Granáta od Staropramenu (a dalšího můžete dostat za správné zodpovězení 11 velmi těžkých otázek - nechal jsem si sice poradit, ale pivo mi dali). Nenechte se mýlit letákem - expozice je otevřena i o víkendech, tedy celý týden, kromě pondělí. A když se budete pozorně koukat na ČT2, možná spatříte docela dobrou reklamu na tuto výstavu (viz "Reklamní spot" na www.nzm.cz).
info, (Petr, 12.10.2005 15:59) celé vlákno | reagovat
Rád bych se tam zajel podívat. Mohl by mi někdo kdo už tam byl říct kolik času asi budu potřebovat abych si to prohlídnul a ne to proběhnul. A kolik je vstupné. Díky.
Pivo jako národní nápoj, (Martin, 12.10.2005 11:01) celé vlákno | reagovat
Výstavu jsem navštívil a jako absolvent kvasné technologie v Podskalské ulice musím uznat, že výstava byla poučná a její odborná stránka byla ciltlivě a dostupně zpracována i pro laickou veřejnost. Jako národ nějvětších konzumentů piva bychom mohli o tomto nerozšířenějším nápoji něco málo vědět. Lze proto výstavu vřele doporučit všem bádavým lidem, kteří mají zájem rozšířit si znalosti o výrobě naší asi nejznámější potravinářské komodity.
Vyhledávání