Chmelový extrakt: ve značce Zlatopramen chmelový extrakt opravdu není. Neplatí to ale o všech pivech vařených v pivovaru Zlatopramen.
Pivní kultura: podobné aktivity dělají i jiné pivovary, jenom to nenazývají "univerzitou". Mimochodem, školení pro hospodské a učení hospodských jak s pivem pracovat na jedné straně a Pivovarská univerzita na druhé straně jedno a totéž jsou. O kvalitě značkových/profilových hospod Zlatopramenu nediskutuji. Ovšem v případě ostatních hospod, kde se Zlatopramen čepuje (a těch je asi tak 99procent), prostě nemáš pravdu. To není kritika Zlatopramenu, dostat se dneska někam do hospody není žádná sranda, takže často se bere cokoliv za úpsěch.
Chmelnice: jak myslíš, že jsou jeho vlastní chmelnice velké? Kolik piva by se z nich dalo uvařit?
Serióznost firmy nekomentuji.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Pivní kultura: podobné aktivity dělají i jiné pivovary, jenom to nenazývají "univerzitou". Mimochodem, školení pro hospodské a učení hospodských jak s pivem pracovat na jedné straně a Pivovarská univerzita na druhé straně jedno a totéž jsou. O kvalitě značkových/profilových hospod Zlatopramenu nediskutuji. Ovšem v případě ostatních hospod, kde se Zlatopramen čepuje (a těch je asi tak 99procent), prostě nemáš pravdu. To není kritika Zlatopramenu, dostat se dneska někam do hospody není žádná sranda, takže často se bere cokoliv za úpsěch.
Chmelnice: jak myslíš, že jsou jeho vlastní chmelnice velké? Kolik piva by se z nich dalo uvařit?
Serióznost firmy nekomentuji.