úvod
homepage

Komentáře

článku: Výběr z pivních zpráv

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Pár poznámek, (Tomáš Semrád, 13.02.2006 07:17) celé vlákno | reagovat
Doufám, že Budvar nebude nikdy privatizován. A pokud ano, pak pouze a jen právě do rukou stávajícího managmentu. Jedině ten to s ním totiž opravdu myslí upřímně a vážně.
Nevím, nevím jestli si vedení topolčanského pivovaru uvědomuje, že prodej takovému gigantu jako je SABMiller je tou nejsprávnější cestou pro přežití...Stačí se podívat na pivovary Martiner a Corgoň co s nimi udělali hoši od Heinekenu...
Jinak moje poslední srovnání Topvaru s některými jinými slovenskými značkami vyznívá poněkud v jeho neprospěch. Ne, že by Topvar byl špatné pivo, to vůbec ne, avšak podstatně charismatějšími ryze slovenskými "Slováky" se mně jeví např. Tatran z Popradu nebo Hell z Vyhní.
Jestli Starobrno slaví úspěchy s Heinekenem o tom by se teda dalo polemizovat. Stačí se jen kouknout do zelených přepravek s červenou hvězdou, a vidět jak jsou skoro stále plné. A Amstel? Ten už z regálů obchodů zaplaťpánbůh zmizel snad nadobro. Nevím jak někdo může tuto sterilní a ničím nezajímavou srágoru označit jako prémiový ležák. Prémiové jsou jiné kalibry jako Martinem již výše zmínění nebo třeba další jako Regent, Litovel, Eggenberg, Pegas, Vyškov, Janáček, Svijany, Černá Hora, Holba a podobní regionálové!!!! Murphy´s ten ano, ale k nám už ho přestali vozit, zřejmě aby udělali v regálu místo těm všem Coronám, Desperadům, Heinekenům, MGD a podobným rádoby prémiovým a superprémiovým "superbrandům" nestojím za nic!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání