Superprémiové pivo. To má být asi tahák tohoto článku (že jo, redakce...). Tak co si asi můžeme pod tímto označením představit? Podle mého jsou dvě cesty: 1) Tento divný termín "superprémiové pivo" každého normálního pivaře odradí. 2) zmíněný divný termín naopak zaujme svojí "výjimečností". Pokud bych měl definovat nějaké opravdu super dobré pivo, potom bych volil mezi malými pivovary a jejich nezaměnitelnými pivami a pivními speciály. Třeba Rychtář, Opat, Kumburák, Porter, Bogan, Démon, Bernard, Krakonoš, Kácov, ... Představa, že mě v restauraci nabídnou super pivní specialitu, třeba megadeath od Milleru (navíc třetinku za 60 Kč), je víc než odporná. Toto pivo jsem ochutnal před několika lety ve "státech" a musím říct, že jeho pověst nejhoršího piva (společně s Milwaukee Best) se mi jevila jako skutečně pravdivá!!
Takže dobrou chuť a na zdraví se SABMiller alias Prazdrojem...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Takže dobrou chuť a na zdraví se SABMiller alias Prazdrojem...