úvod
homepage

Komentáře

článku: Bernard odsuzuje brutalitu policejního zásahu

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Nevtip-uplne mimo, (CD, 10.10.2006 14:20) celé vlákno | reagovat
takze, za prve, je to perfektni reklama. A myslim ze funguje, je to pivo pro lidi, kteri jdou vlastni cestou a umeji si udelat na veci vlastni nazor.
Za druhe Ondra Koucky je uplne mimo. Vic zmlacenych policistu tam skutecne nebylo. Stejne tak se nekonaly vyzvy. Teda mozna jo, ale skrze vybuchy slznych granatu, co tam bouchaly jak behem delostrelecke pripravy na Dukle (a vybuchovaly mezi lidmi), to urcite slyset nebylo. Kazdopadne je fajn, kdyz se nektera firma postavi na stranu lidi a rekne: "Nenechame tohle tema vysumet, pojdte se spolecne postarat o to, at zijeme lepe" Coz v podstate tahle reklama rika. A stejne tak to rikala v pripade Anicky ze Superstar. Je fajn, kdyz se k reklame lidi vyjadrujou, ale malokdo je dostatecne na urovni, aby ji mohl hodnotit. A co se tyka designu, davam jednicku.
CD
Bernard se takto zviditelňovat nemusí..., (Tomáš Semrád, 12.01.2006 06:45) celé vlákno | reagovat
Domnívám se s odstupem času, že pan Bernard a vůbec jeho skvělé pivo nemá zviditelňování tohoto typu vůbec zapotřebí. Připadá mně to jako naprosté snížení se na úroveň, neodpovídající charakteru a profilaci značky. Je to laciné, stejně jako spojovat značku vysoké hodnoty s nýmandem v oboru zpěvu Dajdou. Může to na někoho působit i tak, že Bernard jde do všeho za každou cenu a stává se ryze komerční záležitostí s cílem upoutání pozornosti. Konkurovat Gambrinusu a podobným na mediálním poli v této rovině není dle mého názoru ta správná cesta. Nemusí se podbízet a takto zviditelňovat jako právě ti nicotní, kterým už nic jiného než působit na masy lidí nezbývá. Bernard přece (doufám)nikdy nebude pivo pro široké masy. Ti ať si pijí ta svá G a hotovo.
P.S. Jinak souhlasím s názory |Ondry, obou Petrů a Tomem.
ondra asi nic neví, (wtk, 09.08.2005 23:32) celé vlákno | reagovat
To je nejlepší když se naprosto zasvěceně vyjadřujou lidi který o tom věděj jenom to co bylo v televizi..
Já byl na louce, a na tý straně odkud začínali těžkooděnci postupovat, před jejich prvním útokem nepadla ŽÁDNÁ výzva opustit louku, prostě se seřadili, a pak postupovali, vyzývat k opuštění začali až když se přes louku přehnali a řadili se na druhou vlnu.
A k tomu že bylo víc zraněnejch policistů než účastníků - to je už naprostá blbost.. to je celý jenom o tom že těžkooděnci byli ošetřený všichni a z technařů sotva jedna osmina.
K zamyšlení pro tebe: jak moc se dá věřit lidem zprávám od lidí který šířej do očí bijící lži jako že obyčejná silnice není veřejně přístupná a že majitel svůj souhlas odvolal ..a který objeli všechny ty ostatní majitele a vlastně je donutili podat trestní oznámení?
Jo a taky jsem vysokoškolák.. ale přes hubu jsem nedostal, seděl jsem v autě a nechal je přejít.. a tam jsem zůstal dokud mi nikdo neřekl ať odejdu - po tom prvnim masakru.
LIDI PROBERTE SE
Souhlasím s weetekem ..., (Petr Sitař, 08.08.2005 00:02) celé vlákno | reagovat
... v názoru na nějaký bojkot. Bernarda jsem včera pil v hostinci ve Švihově cca 30 km od Plzně při závěrečném podniku festivalu České hrady 2005. A polotmavá 11 byla výborná. Jinak koncerty dopadly také výborně. Jediný problém byly ucpané záchody, což do cca hodiny vyřešil nájezd fekálního vozu zvaného hovnocuc mezi účastníky. Žádný zraněný, jenom trochu smradu.
Nesouhlasím s Tomem, Ondrou a Petrem, (weetek, 05.08.2005 15:25) celé vlákno | reagovat
ale neřekl bych, že by bylo účelné o Czech Tekku a následných událostech debatovat právě tady. I tak se o tom všem člověk dočte na internetu prakticky všude. Pan Bernard využívá marketingově kde co, nechává mě to chladným, zajímá mě kvalita jeho piva a pokud bude, jaká je, nemám důvod o nějakém bojkotu uvažovat.
Souhlas s Tomem,Ondrou a Petrem, (Petr Pavlas, 04.08.2005 13:27) celé vlákno | reagovat
Jsem rád, že zde zaznívají rozvážnější soudy, než byl ten první a třetí. O názorech pana Bernarda pochybuji již dávno. V tomto případě zřejmě sází na popularitu mezi mladou generací, vždyť právě bary s převážně mladými jsou doménou jeho značky. Nejlepší nápad ale skutečně je, aby se pan Bernard UJAL ORGANIZACE PŘÍŠTÍHO CZECHTEKu, vždyť nic nebrání tomu, aby se jmenoval BERNARD CZECHTEK 2006 !!!
Naprostý souhlas s Ondrou Kouckým, (Tom, 04.08.2005 12:50) celé vlákno | reagovat
Jen bych dodal, že organizátoři totálně shořeli měli sice pronajatý pozemek, ale nezabezpečili okolní pozemky proti vstupu účastníků, majitelé těchto pozemků zřejmě o přítomnost tak velkého počtu lidí. Dále potom co policie vydala pokyn k opuštění prostoru a mělo ho být uposlechnuto. Lze mít oprávněné pochybnosti o inteligenci těchto mladých a z velké části "vysokoškolsky vzdělaných lidí" hádat se s pořádkovými silami nemá v tuto chvíli žádnou cenu a hlavně odpovědět na toto "příkoří" páchním trestných činů je přinejmenším hloupost. Tím trestným činem myslím napadení veřejného činitele, čímž házení různých předmětů do policejního kordonu zcela nepochybně je. Já sám mám také jednu nepříliš pestižní vysokou školu, ale nic podobného by mě nenapadlo. Mezi svými známými mám také několik těch, kteří se tohoto podniku zůčastnili a mohu o nich prohlásit, že to jsou vyfetované hlavy. Všichni tihle "bojovníci" proti policii uznávají svobodu, ale pouze pro sebe, svoboda ostatních je jim u .....
Dále hlasuji pro to, aby se příští CzechTek konal v areálu pivovaru Bernard, když je pan ředitel přesvědčen o tom jak úžasní jsou ti mladí, kteří byli tak brutálně a nespravedlivě inzultováni.
Pivo Bernard je dobré kvality, ale tímto reklamním trikem mě dost rozladili. Zřejmě ho zařadím na svůj seznam bojkotovaných piv jako je G a spol.
marketingová strategie?, (Míra, 04.08.2005 10:09) celé vlákno | reagovat
Nevím, nevím, jestli se tahle strategie marketingové komunikace Bernardovi vyplácí a docela by mne to i zajímalo. Dost by mne zajímaly nějaké výsledky průzkumů, jestli posiluje pozitivní vnímání značky a přiřazuje k ní takové atributy, aby zvedala prodeje... Je to dost riskantní, zatahovat do dlouhodobé komunikace značky politiku. Značka je podle mne příliš dlouhodobá hodnota na to, aby byla plánovaně spojována s aktuálními politickými náladami, které se v čase dost mění. Mohlo by to paradoxně v delším horizontu způsobit opak a značku poškodit... Fakt by mě zajímalo, jak to Bernardovi funguje... Není pochyb o tom, že je to efektivní způsob z hlediska zviditelnení značky a získávání neplacené publicity, ale jaký je reálný výsledný dopad na vnímání značky? Prodává to? Začnou například nyní mladí lidé více pít Bernarda, který v tomhle konkrétním případě "je na jejich straně"? Nebo si hodně lidí naopak řekne: "ten se úplně zbláznil, kde bere odvahu jednoduše a ukvapeně hodnotit složité problémy?" A přestanou ho pak pít? Nevím, ale zajímalo by mne to hodně, jak to funguje. Já třeba patřím ke druhé skupině, ale pít ho rozhodně proto nepřestanu, je to mimořádně kvalitní pivo. Nicméně pana Bernarda za chytráka nyní už nepovažuji. Ale díky za jeho kvalitní a poctivé pivo. ...které právě chválím a dávám ostatním pozitivní referenci, takže možná to vlastně funguje...
Ano ..., (Petr Sitař, 04.08.2005 10:02) celé vlákno | reagovat
... svět se opravdu zbláznil. V tom s panem Bernardem lze jedině souhlasit. Ale už jako Ondra nemohu souhlasit s neskutečným množstvím výkřiků typu "NEĎEKUJEM VYPADNĚTE A RYCHLE!!!" a nebo "Takže fakt vypadněte!". A taky proto, že "Nevím co se na D5 přesně dělo, nebyl jsem tam ...". Těžko mohu vyslovit tak jednoznačný závěr. A podle ohlasů lidí, kteří tam byli začínám mít názor, že pořadatelům CzechTeku, ač se snažili akci připravit, toho hodně uteklo. Obzvláště udržet si na uzdě tu nejagresivnější část účastníkům (a podle několika ohlasů většina nebyla z České republiky), kterým asi o tancování moc nešlo. Ono pozvat si na louku uprostřed přírody tisíce lidí a myslet si, že to bude pohádkový zážitek, je asi názor hodně vzdálený realitě. Takže doufám, že příští rok se CzechTek už konečně podaří bez velkých problémů.
Takže nakonec opět musím souhlasit s panem Bernardem. Držme se poctivého Českého ležáku a nenechme se politiky a medii ovlivňovat a zatahovat k nepodloženým závěrům.
To snad ne, (Ondra Koucky, 04.08.2005 08:06) celé vlákno | reagovat
Uz mne zacinaji stvat samozvani "pseudohumaniste" zastavajici se "zmlacenych chudacku".
K zamysleni: policistu bylo zraneno vice nez ucastniku CzechTeku - kdo byl tedy brutalnejsi?
PCR vyzvala vsechny aby odesli, ti rozumni to udelali, ti co tam vedomne zustali museli vedet, ze dostanou.
Tim spise, ze jsou to casto vysokoskolsky vzdelani lide, tak by meli prinejmensim tusit, ze pokud neuposlechnou policii, ze bude problem a pokud hodi kamen, nebo zacnou najizdet do policajtu autem, tak neni o cem mluvit...
Proc se na fotkach objevuji pouze ucastnici party jak jsou brutalne zmlaceni tomfou a nikdo neukaze co dokaze udelat hozeny kamen?
Jako naprosty blabol mi prijde, kdyz nekdo tento zasah srovnava s listopadovymi udalostmi 1989 pripadne skanduje hesla typu GESTAPO - tito lide by si nejprve meli precist neco z dejin a pak teprve jit demonstrovat - neco takoveho by pak nevypustili z ust.
Nevtip, (Hajnej Tajnej, 03.08.2005 20:17) celé vlákno | reagovat
Vůbec to nemusí být vtip, Bernard sice možná pásl po nějakém novém crazzy motivu do své bilboardové řady,
bohužel je toto ale téma mnohem vážnější a hlubší než
nevědomá Dajdou.
Takové ,zneužití´ mi ale vůbec nevadí, protože zbláznil je v tomto případě slabé slovo, oni se ti politickopolicejní šéfové
spíš po..
Takže fakt vypadněte!
vtip ?, (Marek, 03.08.2005 18:30) celé vlákno | reagovat
To snad pan Bernard nemyslí vážně, že ne ?
ať žijí vzpomínky!!!, (Dahakus, 03.08.2005 17:17) celé vlákno | reagovat
Patnáct let po revoluci a policie se tu znovu prohání vyzbrojená pendreky a slzákem!!! Nevím, snad šlo jen o chabý vtip, který většina z národa nepochopila. Či snad vzpomínková akce pánů z vedení? Nejsem zastáncem sistémů, ale mlátit lidi jen kvůli jejich vkusu to je docela silné kafe. Nevím co se na D5 přesně dělo, nebyl jsem tam, ale rád bych adresoval jeden slogan všem těm co tuto akci nařídili: NEĎEKUJEM VYPADNĚTE A RYCHLE!!!
Vyhledávání