úvod
homepage

Komentáře

článku: Bernard odsuzuje brutalitu policejního zásahu

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Naprostý souhlas s Ondrou Kouckým, (Tom, 04.08.2005 12:50) celé vlákno | reagovat
Jen bych dodal, že organizátoři totálně shořeli měli sice pronajatý pozemek, ale nezabezpečili okolní pozemky proti vstupu účastníků, majitelé těchto pozemků zřejmě o přítomnost tak velkého počtu lidí. Dále potom co policie vydala pokyn k opuštění prostoru a mělo ho být uposlechnuto. Lze mít oprávněné pochybnosti o inteligenci těchto mladých a z velké části "vysokoškolsky vzdělaných lidí" hádat se s pořádkovými silami nemá v tuto chvíli žádnou cenu a hlavně odpovědět na toto "příkoří" páchním trestných činů je přinejmenším hloupost. Tím trestným činem myslím napadení veřejného činitele, čímž házení různých předmětů do policejního kordonu zcela nepochybně je. Já sám mám také jednu nepříliš pestižní vysokou školu, ale nic podobného by mě nenapadlo. Mezi svými známými mám také několik těch, kteří se tohoto podniku zůčastnili a mohu o nich prohlásit, že to jsou vyfetované hlavy. Všichni tihle "bojovníci" proti policii uznávají svobodu, ale pouze pro sebe, svoboda ostatních je jim u .....
Dále hlasuji pro to, aby se příští CzechTek konal v areálu pivovaru Bernard, když je pan ředitel přesvědčen o tom jak úžasní jsou ti mladí, kteří byli tak brutálně a nespravedlivě inzultováni.
Pivo Bernard je dobré kvality, ale tímto reklamním trikem mě dost rozladili. Zřejmě ho zařadím na svůj seznam bojkotovaných piv jako je G a spol.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání