úvod
homepage

Komentáře

článku: Komentář Budvaru k poslednímu rozhodnutí maďarského soudu

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

pivnice!? :-(, (ryba, 22.05.2006 18:32) celé vlákno | reagovat
v třeboni jsem byl 5 let na škole a vlastně nic jinýho než Regenta jsem nepil fak jsem byl na něj zvyklej a vozil jsem ho dokonce v lahvích i domu :-) po škole jsem tam byl ještě párkrát na návštěve a jednou sem narazil na tu pivnici. je to tak 4-5 let zpátky. dal jsem si černý, prezidenta a kvasnicový a byl jsem v sedmém nebi- opravdu jsem si pochvaloval jak pivo tak i pivnici. ale teď na podzim 2005 jsem tam byl zase na týden a samozřejmě jsem tam vzal i kámoše kterým jsem pivo i hospodu vychválil do nebe. překvapením ale byla kromě chuti piva i ta vybydlená hospoda. nemohl jsem uvěřit jak hluboko se pivnice za ty roky dostala.řekl bych že až na samé dno-vypadalo to jak na nějaký nádražce-fuj. POPIS SITUACE: při vchodu do místnosti smrad(cigaretový a záchodový dohromady), na stolech ubrusy-špinavý, roztrhaný a promočený od piva, ve stejným stádiu rozkladu i tácky. hospodská nemastná neslaná a hlavně docela dlou se neměla k našmu stolu přijít, dali jsme si teda kvasničáka (moc jsem se na něj těšil) a dostal jsem jakž takž obstojný pivo, ale každej v jiným půlitru a to i v další rundě :-( záchod jsem poznával po čuchu a ikdyž vypadal, že může být právě těch 5-6 let starej tak současnej stav tomu neukazoval (smrad, mokro na zemi a nápisy na pisoarech nepoužívat). k hostům se radši nebudu moc vyjadřovat, každej jsme nějakej, ikdyž hulení trávy v pivovarskej hospodě pěkně za rohem v partičce mi nepřipadá zdovna košér. ostatní stoly byly obsazeny také především omladinou nebo místními alkoholiky utrácejcími vyplatu za 10°.
celkový dojem byl opravdu strašný. nevím kdo pivnici provozuje, jestli pivovar nebo nějaký nájemce, myslím však že to je zcela nedůstojné jak k návštěvníkům třeboně tak i k samotnému pivovaru. myslím že by to měla být výkladní skříň třebonského piva.
při mojí první návštěvě jsem byl opravdu mile překvapen kvalitou, čistotou a hlavně nápadem něco takového v pivovaru udělat. teď jsou mé pocity úplně jiného rázu :-(
jinak přeju pivovovaru všechno nej a doufám že jsem se nikoho nedotkl.
jsou to moje osobní dojmy z loňského podzimu (kolem 15. října 2005)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání