Tady je jasně vidět, jak obsluha obrovskou měrou ovlivňuje mínění o restauraci. Pokud je příjemná a nedělá základní gastronomické chyby, tak host ledacos jiného odpustí.
Při mé návštěvě tam byla servírka kolem 20-25let a zhruba stejně starý číšník a paní kolem 45let, ale jestli měla melír si nepamatuji.
Když jsem odcházel, tak jsem měl málo chuti se někdy vrátit, ale jak už vím z mnoha a mnoha návštěv v jiných restauracích - vrátím se nejméně dvakrát! Pokud by však i další návštěvy dopadly negativně, pak opravdu nemá cenu to zkoušet dále, když v Olomouci je dost jiných míst stojících za návštěvu!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Při mé návštěvě tam byla servírka kolem 20-25let a zhruba stejně starý číšník a paní kolem 45let, ale jestli měla melír si nepamatuji.
Když jsem odcházel, tak jsem měl málo chuti se někdy vrátit, ale jak už vím z mnoha a mnoha návštěv v jiných restauracích - vrátím se nejméně dvakrát! Pokud by však i další návštěvy dopadly negativně, pak opravdu nemá cenu to zkoušet dále, když v Olomouci je dost jiných míst stojících za návštěvu!