úvod
homepage

Komentáře

článku: Deštivý 13. Den Kozla

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

RE: cisterna, (marsev, 06.06.2005 14:04) celé vlákno | reagovat
Abych řekl pravdu, spíš než cisterna géčka mě štvala třeba přístupová cesta do pivovaru směrem od soutěží. Vzhledem k tomu, že nebylo zrovna moc hezky, nebylo divu, že už brzy po poledni byla u brány celkem slušná bahnivá koupel. Myslím, že v každém pivovaru se nějaká ta paleta asi najde, jenom chybí trocha vlastní iniciativy třeba chlapců z ochranky, kterých tam bylo kolem dost.
A aby toho nebylo málo, kdo byl na prohlídce v minulých letech, dá mi za pravdu, že tou letošní se Kozel úplně zařadil do svého mateřského koncernu. Filmová smyčka, schéma výroby, místo prohlídky varny už jenom smutný pohled na starou, částečně rozebranou, která brzy vezme zasvé úplně a uvolní místo pro kino typu Prazdroje, místo sklepů CK tanky, snad jen ta stáčírna připomněla loňské "sněhy".
Ale abych jenom nekritizoval, Florian se fakt povedl, v podvečer byl už s minimální frontou a i program byl letos slušný, obzvlášť pro hasiče. Nejvíc bych ale vyzdvihl rozhodnutí pustit si lidi do arálu pivovaru, kde se to množství lidí plynule rozprostřelo. Ovšem, jak psal Jirka, bůhví, jak by vše dopadlo, kdyby bylo lepší počasí.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání