úvod
homepage

Komentáře

článku: Homebrewing – otázky a odpovědi I.

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

slad, (vojta, 31.05.2007 20:31) celé vlákno | reagovat
Dobrý den, četl jsem odpověď na otázku o domácí výrobě sladu a nerozumím tomu proč je to popsáno tak složitě, jakože nejdřív namočit pak pauza pak zase namočit a zase pauza a takhle několikrát dokola, přičemž ve Finsku se to dělá tak, že pěstitel vezme sladový ječmen, dá ho do pytlů a nahází to do potoka, přijde za pár dní, naloží pytle(teď už o něco těžší) a může vařit pivčo. Myslim, že to ani nesušej, když to pak rovnou vařej. Zajímalo by mě co si o tom myslíte.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání