úvod
homepage

Komentáře

článku: Co se pije v Březnici?

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
123
 Zobrazit komentáře: podle času

Březnice, re: Chody, (PX, 20.05.2005 12:16) celé vlákno | reagovat
Zrovna v sobotu přes Březnici jedu, příjezd Otavou v 8, odjezd na Tochovice v 8:46. Ráno asi nic otevřené není, a stejně namá člověk tak brzo tu správnou chuť na pivo.
Jedná se o výlet s Klubem železnič. cestovatelů, "Jak se stavěla Orl. přehrada". Jde se po trase bývalé vlečky až k hrázi přehrady. Doufám, že narazíme i na jiné pivo než G či S.
Nechceš se připojit, Chody?? Že by jsme se viděli konečně i osobně.)
poradte, (franta, 20.05.2005 10:34) celé vlákno | reagovat
Take jsem zjistil ze prislovi "pod svicnem je nejvetsi tma" plati v pripade Breznickeho pivovaru 100%. Sbiram sklenicky od piva a tu breznickou jsem si z Breznice doopravdy neprivezl. Pobihal jsem tam jako splasenej od hospody k hospode a mistni mok nikde. Mohli byste mi panove poradit onech sedm prazskych hospod? Snad uspeju tam. Diky
Herold, (Chody, 20.05.2005 10:05) celé vlákno | reagovat
V Březnici je nejbližší pivovar od mého bydliště na Nepomucku, ale jeho pivo Herold zde vůbec není k dostání a to ani v lahvové verzi - to se sežene v Plzni v Kauflandu. Nejbližší točený Herold byl ve Lnářích v restauraci Na panské, ale dlouho jsem tam nebyl, možná že je všechno jinak. Loni či předloni jsem byl v Březnici a Herolda točili u dětského hřiště pod zámkem hned vedle pivovaru.
123
Vyhledávání