Chody, Krakonoš je chutný a nevadí mi, jen je v této lokalitě (pokud vím) méně frekventovaný. To že u Lochoty je G a cpe jej do sebe nejméně polovina (ne-li více) lidí - to vím. V tomto kontextu je Krakonoš vítaná volba jako druhé pivo. Jen mi nejde do hlavy, proč musí některé (a týká se to více) restaurační pivovary mít jako volbu jiné pivo.
Tomáši - to že si vždy dávám jiné pivo (tedy nezhomogenizované jako u průmyslových) to mi vyhovuje. To je také to krásné kouzlo, jež mne k nim přitahuje se stále vracet. Jen jsem se snažil říci, že výkyvy u Cara jsou někdy skutečně extrémní a obávám se, že můžou být způsobené technologickou nekázní.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Tomáši - to že si vždy dávám jiné pivo (tedy nezhomogenizované jako u průmyslových) to mi vyhovuje. To je také to krásné kouzlo, jež mne k nim přitahuje se stále vracet. Jen jsem se snažil říci, že výkyvy u Cara jsou někdy skutečně extrémní a obávám se, že můžou být způsobené technologickou nekázní.