úvod
homepage

Komentáře

článku: Vaření piva v domácích podmínkách

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

lahvování, (Colega, 24.03.2005 09:07) celé vlákno | reagovat
já zas raděj pivo stáčím do lahve né moc prokvašený a pak pravidelně odpouštím přetlak - z mejch zkušeností plyne, že propadlýmu pivu už nepomůže nic - je to sice kanonáda 2x-3x denně, ale po 3 tejdnech ležení z toho už není pěnovej hasící přístroj ale pivo; při odpouštění doporučuju udržovat čistotu, aby se pivo neinfikovalo, dávat pozor, aby pěna nezaneřádila okolí, zamezit pokud možno vniknutí vzduchu do lahve, aby pivo nezoxidovalo... chce to trochu praxe, ale dá se to zvládnout
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání