S článkem nelze jinak, než souhlasit.
Nikdo si asi před lety nepředstavoval, že přijde doba, kdy dědisctví našich předků vyměníme za rádoby pivo vyráběné už snad ani né v pivovarech, ale přímo v továrnách.
Ještě smutnější je, že mladá generace je "IN" když popíjí "pivo" z průhledné třetinky přes citrón. Když tohle člověk vidí v pravé české hospůdce, kde točí pivo z malého téměř rodinného pivovaru, tak je to téměř k pláči.
Po několik staletí se u nás umění vařit české pivo dědilo z generace na generaci a na jednou během posledních deseti let je toto všechno téměř ztraceno.
Otázka je, co bude dál?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Nikdo si asi před lety nepředstavoval, že přijde doba, kdy dědisctví našich předků vyměníme za rádoby pivo vyráběné už snad ani né v pivovarech, ale přímo v továrnách.
Ještě smutnější je, že mladá generace je "IN" když popíjí "pivo" z průhledné třetinky přes citrón. Když tohle člověk vidí v pravé české hospůdce, kde točí pivo z malého téměř rodinného pivovaru, tak je to téměř k pláči.
Po několik staletí se u nás umění vařit české pivo dědilo z generace na generaci a na jednou během posledních deseti let je toto všechno téměř ztraceno.
Otázka je, co bude dál?