Chlapi, nehoršete se tolik. Pan Vogigts nikomu nic nevnucuje. Můžete se pořád chovat jak jste zvyklí. Sám občas zkouším míchat koktejly (i s pivem) podle kuchařek. Nemluvme ale zde pak o pivu, ale o koktejlu. A na jeho chuť se také dívejme jako na koktejl, který může být i chutný (v závislosti na prostředí a našem momentálním rozpoložení).
Co se týče Cuvée, i tím se dá docílit, další spektrum chutí, někdy se může povést a jindy nikoliv.
A Belgičané? Podívejme se na Lambiky, i tady se míchá starší pivo s mladším a pokud vím tak jsou (nebo byli?) i podniky nevyrábějící Lambik, ale míchající Lambiky od více výrobců a poté dál nechávající pivo stařit.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Co se týče Cuvée, i tím se dá docílit, další spektrum chutí, někdy se může povést a jindy nikoliv.
A Belgičané? Podívejme se na Lambiky, i tady se míchá starší pivo s mladším a pokud vím tak jsou (nebo byli?) i podniky nevyrábějící Lambik, ale míchající Lambiky od více výrobců a poté dál nechávající pivo stařit.