úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní cuvée

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Míchání piv, (Jiří Mach, 21.02.2005 20:21) celé vlákno | reagovat
Mírně divoké. Dá se míchat černé a světlé pivo jednoho druhu. Různá česká piva bych nemíchal, i když je pravda, že se někdy od sebe ty průmyslové výrobky těžko rozlišují. Přesto by asi Kozel smíchaný s Radegastem, i když jsou z jednoho hnízda moc dobrý nebyl. Míchání piv z malých pivovarů, k tomu už nemám slov. Ještě poznámku k řeckému Mythos. Je rozhodně lepší, než licenční Amstel nebo Heineken. Kromě toho se od něho zase Heineken tolik cenově neliší. Rozhodně bych to nemíchal. I když kdo ví. Angličané míchají pivo se zázvorovou limonádou a tak až nechutné to není. Že by Poláci dávali do pivo džem, jsem si nevšiml. Dávají tam, ostatně i Švédové, panáka ovocné šťávy. Českému jazyku to moc libé není, ale budiž. V jedné litevské restauraci prodávají ranního vyprošťováka, který sestává z medového piva, medu, jogurtu a vodky. Odvahu ochutnat jsem to neměl. Míchat pivo s něčím jiným, to si představit tedy umím, i když leckterý český pivní zarytec to zavrhne. Míchat piva mehzi sebou mi připadá s prominutím zvěrstvo.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání