úvod
homepage

Komentáře

článku: Ochutnali jsme polský Prazdroj

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Polský Prazdroj?, (Pepe, 03.02.2011 12:44) celé vlákno | reagovat
Slyšel jsem již v nedávné minulosti,že se Prazdroj vaří licenčně v Polsku (dokonce na netu proběhly i nějaké informace k identifikaci podle čárových kódů). Nevím, zda se v Polsku plní i do sudů, nicméně je pravdou, že mě v Krkonoších t.j. na dohled od Polska v několika restauracich bylo po požití Prazdroje špatně (originál by měl žaludek pohladit a ne způsobit pálení žáhy a plnost). Tak mě v této souvislosti napadá, jak chtějí v Polsku zajistit originální zásaditou kvalitu Prazdroje, která je daná vodou. To tam dováží stovky cisteren vody s Plzně?
Moje uvedené zkušenosti pouze vedly k tomu, že jsem konzumaci mého oblíbeného Prazdroje výrazně omezil a začal jsem se orientovat na tradičně vařená piva malých pivovarů. Myslím, že jako já postupuje celá řada dřívejších fanoušků Prazdroje, pak se ale v Plzni nemohou divit, že jim klesá prodej.
Jako obchodník, který pravidelně navštěvuje Polsko a má s polskými výrobci a obchodníky řadu zkušeností dále musím konstatovat, že bych více důvěřoval kvalitě Prazdroje vyrobeného ve Vietnamu než v Polsku.Je to všechno jako Damoklův meč.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání