úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní Valentýn

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Proti ochuceným pivům nic nemám, (Standa, 19.02.2005 23:54) celé vlákno | reagovat
Nemyslím si, že by ochucování piva bylo nějakým podrazem.
Ochucená piva jsou tu pro zpestření "pivního života", je to asi jako když si osladíme čaj nebo kávu - ale i to některým lidem připadá jako svatokrádež. Kdo nechce, ať nesladí (popř. ať nepije ochucená piva).

Ke zmiňovaným značkám :
Krkonošský medvěd s příchutí višní mi chutnal asi nejvíc ze všech ochucených piv, která jsem vyzkoušel, a i medová verze Vrchlabáku se mi zamlouvá.
Žebětínské višňové je dobré, ale v této kategorii u mě přeci jen vede Medvěd.
Rýmařovské malinové mě nijak nenadchlo, připadalo mi příliš kyselé.

Vzpoměl jsem si i na další ochucené pivo - višňový speciál z pivovaru Želiv. Jedná se o jediný výrobek tohoto pivovaru, který mi chutnal.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání