Proti ochuceným pivům nic nemám,
(Standa, 19.02.2005 23:54)
celé vlákno | reagovat
Nemyslím si, že by ochucování piva bylo nějakým podrazem.
Ochucená piva jsou tu pro zpestření "pivního života", je to asi jako když si osladíme čaj nebo kávu - ale i to některým lidem připadá jako svatokrádež. Kdo nechce, ať nesladí (popř. ať nepije ochucená piva).
Ke zmiňovaným značkám :
Krkonošský medvěd s příchutí višní mi chutnal asi nejvíc ze všech ochucených piv, která jsem vyzkoušel, a i medová verze Vrchlabáku se mi zamlouvá.
Žebětínské višňové je dobré, ale v této kategorii u mě přeci jen vede Medvěd.
Rýmařovské malinové mě nijak nenadchlo, připadalo mi příliš kyselé.
Vzpoměl jsem si i na další ochucené pivo - višňový speciál z pivovaru Želiv. Jedná se o jediný výrobek tohoto pivovaru, který mi chutnal.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Ochucená piva jsou tu pro zpestření "pivního života", je to asi jako když si osladíme čaj nebo kávu - ale i to některým lidem připadá jako svatokrádež. Kdo nechce, ať nesladí (popř. ať nepije ochucená piva).
Ke zmiňovaným značkám :
Krkonošský medvěd s příchutí višní mi chutnal asi nejvíc ze všech ochucených piv, která jsem vyzkoušel, a i medová verze Vrchlabáku se mi zamlouvá.
Žebětínské višňové je dobré, ale v této kategorii u mě přeci jen vede Medvěd.
Rýmařovské malinové mě nijak nenadchlo, připadalo mi příliš kyselé.
Vzpoměl jsem si i na další ochucené pivo - višňový speciál z pivovaru Želiv. Jedná se o jediný výrobek tohoto pivovaru, který mi chutnal.