Budu se opakovat, ale považuji to neustálé připomínání za nutné!:
Oněch zmiňovaných 162 litrů na hlavu ovšem zahrnuje i VODU, kterou při HGB metodě výrobci přidávají DO HOTOVÉHO PIVA (a dosycují CO2 - takže vlastně připravují PIVNÍ STŘIK). A protože toto množství (vzhledem k prodaným objemům výčepních piv) je dosti značné, tak určitě nám žádné prvenství nepatří. Je to podobné jako kdyby Francouzi ke své spotřebě vína připočítávali pravděpodobný objem vody (sodové), kterou si někdo ředí víno!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Oněch zmiňovaných 162 litrů na hlavu ovšem zahrnuje i VODU, kterou při HGB metodě výrobci přidávají DO HOTOVÉHO PIVA (a dosycují CO2 - takže vlastně připravují PIVNÍ STŘIK). A protože toto množství (vzhledem k prodaným objemům výčepních piv) je dosti značné, tak určitě nám žádné prvenství nepatří. Je to podobné jako kdyby Francouzi ke své spotřebě vína připočítávali pravděpodobný objem vody (sodové), kterou si někdo ředí víno!