Komentáře
článku: Pivo jako součást české kultury
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Budu se opakovat, ale považuji to neustálé připomínání za nutné!:
Oněch zmiňovaných 162 litrů na hlavu ovšem zahrnuje i VODU, kterou při HGB metodě výrobci přidávají DO HOTOVÉHO PIVA (a dosycují CO2 - takže vlastně připravují PIVNÍ STŘIK). A protože toto množství (vzhledem k prodaným objemům výčepních piv) je dosti značné, tak určitě nám žádné prvenství nepatří. Je to podobné jako kdyby Francouzi ke své spotřebě vína připočítávali pravděpodobný objem vody (sodové), kterou si někdo ředí víno!
Oněch zmiňovaných 162 litrů na hlavu ovšem zahrnuje i VODU, kterou při HGB metodě výrobci přidávají DO HOTOVÉHO PIVA (a dosycují CO2 - takže vlastně připravují PIVNÍ STŘIK). A protože toto množství (vzhledem k prodaným objemům výčepních piv) je dosti značné, tak určitě nám žádné prvenství nepatří. Je to podobné jako kdyby Francouzi ke své spotřebě vína připočítávali pravděpodobný objem vody (sodové), kterou si někdo ředí víno!
Na otázky v tomto průzkumu odpovídalo 1053 respondentů.
Zajímalo by mě, jak těch 440 Čechů ví, že "české pivo je rozhodně nejlepší na světě". Asi už ochutnali opravdu všechno.
Nebo si tím jsou jisti respondenti ve věku 15 - 18 let, kterých se CVVM taky ptalo ?
Nebo to tvrdí zákazníci afro-amerických pivovarů ?
Najde se snad mezi čtenáři Světa piva někdo, kdo považuje české pivo za "rozhodně nejlepší na světě" ?
Zajímalo by mě, jak těch 440 Čechů ví, že "české pivo je rozhodně nejlepší na světě". Asi už ochutnali opravdu všechno.
Nebo si tím jsou jisti respondenti ve věku 15 - 18 let, kterých se CVVM taky ptalo ?
Nebo to tvrdí zákazníci afro-amerických pivovarů ?
Najde se snad mezi čtenáři Světa piva někdo, kdo považuje české pivo za "rozhodně nejlepší na světě" ?
Vyhledávání
Jen aby jsme za pár let vůbec nějaké poctivé, české pivo měli...