Komentáře
článku: Velké pivovary vítězí nad poctivým českým ležákem
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Nejlepší pivo je tlačené vzduchem přes klasický kompresor s kvalitním filtrem problém je někde jinde kde v ceně piva potažmo spotřebě, CO2 nebo směs je jen náhražka pro lidi kde se pivo nečepuje ale cmrndá sud -2 dny atd. sám jsem pracoval několik let v oboru vím očem mluvím.Odborníci s nadnárodních společností tímto elimunují reklamace na mininum...Problém je že S PIVA postupně děláme nápoj jen pro někoho....Hospoda ta musí hučet ,ale kde ted hospody hučíííí.
Jak Prazdroj nemám rád, jeho piva jsou stále tisíckrát lepší, než vaše čeština. Nejsme sice na lingvistickém serveru, ale možná by stálo za to psát o něco malinko pomaleji a soustředit se. Jistě se vám nelíbí, jak Prazdroj mrví české pivo, jak ho dělá urychleně... prosím, nechovejte se stejně. Neničte český jazyk, neurychlujte ho tak, jako Prazdroj urychluje pivo.
Vyhledávání