všimli jste si, že běžně prodávaný karamelový topping už též není co býval, ale jen chemická náhražka? Stejně tak čokoládový... A co teprve všechny ty další dobroty? Proč nám někdo neudělá všechny pivní speciály?
He, teď mě napadlo, že já už chodím spíš jen na pivní speciály, protože většina neztratila šmrnc a mají různé a dost zajímavé chuti! Tímto držím palce Černé hoře, ať nesklouzne, ale ať dělá dál a líp! A ať si hlídá svoje značkové restaurace (v některých se kvalita hrůzostrašně ZHORŠILA!!!) (stejně tak Ostravská značková rest. Radegast, nechť zlepší kvalitu!!V pajzlu pár kroků od ní mají lepší a levnější pivo, než uvás!!!!)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
He, teď mě napadlo, že já už chodím spíš jen na pivní speciály, protože většina neztratila šmrnc a mají různé a dost zajímavé chuti! Tímto držím palce Černé hoře, ať nesklouzne, ale ať dělá dál a líp! A ať si hlídá svoje značkové restaurace (v některých se kvalita hrůzostrašně ZHORŠILA!!!) (stejně tak Ostravská značková rest. Radegast, nechť zlepší kvalitu!!V pajzlu pár kroků od ní mají lepší a levnější pivo, než uvás!!!!)