Komentáře
článku: Velké pivovary vítězí nad poctivým českým ležákem
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Prazdroj se opravdu mění a nezbývá než se stále vězším smutkem vzpomínat na skvělé pivo U Sojků. Noví majitelé plzeňského pivovaru by se měli inspirovat tím, že Guinness točený v Irsku se liší a nikdo se tím netají. Nepasterizovaný Guinness ( musí se rychle vytočit , s čím u nás snad nebude problém ) lépe chutná než vývozní navíc do řady zemí se prodává Guinness Special Export se zcela jinými parametry. V zásadě je mi jedno, jaký Pilsner U se bude vyvážet a nechť se k tomu využije jakákoli moderní technologie od výroby až po expedici v plechovkach pro armádu. Avšak pro některé české hospody by mohl současný majitel využít klasickou technologii včetně dřevěných sudů, rád si za takové pivo připlatím. Přiměřeně ziskům společnosti z jiných teritorií. Hernám a barům nasrat, hotelům G. Rozdíly v kvalitě čepovaného Prazdroje bývaly dřív obrovské záleželo na hospoddském jaké dostal sudy jak s ní zacházel kolik vytočil. Bylo v tom kus magie. Prostě bych se Prazdroje tak snadno respektive vůbec nevzdával.
Vyhledávání