Se článkem mohu jenom souhlasit. Také si myslím, že současný vývoj našeho pivovarnictví spěje převážně k produkci piv, která nikoho neurazí, ale nevyniknou. Co se s tím dá dělat? Bernardýn se s tím smíří. Tomáš nikoliv a jako já bude vyhledávat hospůdky s nabídkou malých pivovarů. Současné konzumenty asi těžko už přesvědčíme aby „dostaly rozum“. I když jednoho kolegu jsem otočil „na správnou stranu“. Ale podařilo se mi to, až po okamžiku, kdy mu přestalo chutnat Géčko. Ale jak už Honza poznamenal, i naše děti budou jednou pít … (Doufám, že míň než já). A na druhou stranu jistý druh dobře zvolené osvěty budoucím dospělákům rozhodně neuškodí.
Tak trochu musím souhlasit s Jirkou, co se týče pana Ringhoffera.
A nakonec musím souhlasit s Petrem Pavlasem. Informace na etiketě o způsobu výroby piva, by mohla docela dobře zapůsobit u části konzumentů. Na druhou stranu by jsme možná byly překvapeni, u kterých piv by se tato informace objevila.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Tak trochu musím souhlasit s Jirkou, co se týče pana Ringhoffera.
A nakonec musím souhlasit s Petrem Pavlasem. Informace na etiketě o způsobu výroby piva, by mohla docela dobře zapůsobit u části konzumentů. Na druhou stranu by jsme možná byly překvapeni, u kterých piv by se tato informace objevila.