Hlavni problem je v tom, ze dneska je vsem uplne jedno, co do sebe lejou, jak pivo osetruje hostinsky, vzdyt vetsina tech fanousku Gecka ci podobnych znacek by casto anonymne nedokazala odlisit to sve "jedinecne a oblibene" od podradnych maloproducentu. A ze nas v tom podporuji sami velkoproducenti je celkem jasne a logicke. Dalsi prekazkou je take to, ze dnes je nebezpecne vypiti vetsiho, ale i mensiho poctu takovychto velkoseriovych piv tak, aby se nedostavil zasadni negativni dopad na kondici telesne schranky po probuzeni. A musim rici, ze treba i po 5 Geckach je ranni probuzeni casto naprosto znicujici. Totiz pivo muze byt, tak jako vse pouze dobre nebo spatne. A naprosto nejhorsi je neutralni "vykastrovane" sifonove pivecko! A vubec si nedovedu predstavit situaci, ze by nejaky pivovar mohl dohlizet na kvalitu cepovani sveho piva, jak je uvadeno napr. v Postrizinach, vzdyt komu jde pouze o zisk, ma a asi stale bude mit tisice moznosti jit za jakymkoli dodavatelem, event. prekupnikem. Totiz kvalitne osetreneho moku na cepu lze dosici pouze s odpovidajici laskou a peci vychozimu produktu - pivu, jenz by melo mit sve zasadni kvalitativni atributy, tj. kvalitni suroviny a vlastni technologii vyroby a odpovidajici skladovaci podminky. A konecne kvalitu ovlivnuje dostatecnea pravidelna vytoc, coz souvisi s vyse uvedenym...
Dobre osetrenemu pivecku zdar a silu preje DAVID
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Dobre osetrenemu pivecku zdar a silu preje DAVID