takze k veci: jde z 99,9% o PR,
- jak je mozne ze pivari Karlovi vadi plnost u jiných piv, neni toto náhodou význačny rys českých piv(plnost a chlebnatost), u géčka proste neni a logicky ani být nemůže
- říz: u gečka je silný, ona i sodovka má větší říz, než většina tradičně vyráběných piv, protože přirozeným dlouhodobým kvašením získaný říz je jemně ostrý, nikoli nadýmající drásající
- cena: v dnešní době cena většinou téměř vůbec nevypovídá o kvalitě prodávaného produktu, vždy jde o marketingovou manipulaci; a na reklamu a uplácení hostinských se někde vata sehnat musí... Karle pijete předražený zmetek, bez vůně, chuti a zápachu jak praví klasik
- všude se čepuje G - hostinští přechází na G: to souvisí s předcházejícím - prostě téměř každý je za peníze točit cokoli, zejména, když většině populace je to jedno a jedine buď "chlapi sobě" a nebo "fanoušci fotbalu" pijí to správné.
Je zajímavé že restaurace s výtočí okolo 6000 půllitrů týdně dostane za 10 letou smlouvy, zavazující se k odběru "nejmenovaného piva", milión plus jedenkráte sto tisíc Kč ? Kde by na to tradičně vyrábějící pivovar vzal?
- a cizinci: ty rozhodně nejezdí do Čech na Gambrinus, maximálně na Pilsner Urquell, a to je otazka jak dlouho...
A ještě jeden dotaz pro karla: co je pravdy na tom, že se výroba géčka přestěhuje do Popovic? Bude to ještě ten řízný plzeňský gambrinus? Ale to jde o zcela neformální dotaz... A přesto se těším na odpověď, doufám, že jsem vkusně zareagoval na předposlední odstavec vašeho PR článku, Karle..
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
- jak je mozne ze pivari Karlovi vadi plnost u jiných piv, neni toto náhodou význačny rys českých piv(plnost a chlebnatost), u géčka proste neni a logicky ani být nemůže
- říz: u gečka je silný, ona i sodovka má větší říz, než většina tradičně vyráběných piv, protože přirozeným dlouhodobým kvašením získaný říz je jemně ostrý, nikoli nadýmající drásající
- cena: v dnešní době cena většinou téměř vůbec nevypovídá o kvalitě prodávaného produktu, vždy jde o marketingovou manipulaci; a na reklamu a uplácení hostinských se někde vata sehnat musí... Karle pijete předražený zmetek, bez vůně, chuti a zápachu jak praví klasik
- všude se čepuje G - hostinští přechází na G: to souvisí s předcházejícím - prostě téměř každý je za peníze točit cokoli, zejména, když většině populace je to jedno a jedine buď "chlapi sobě" a nebo "fanoušci fotbalu" pijí to správné.
Je zajímavé že restaurace s výtočí okolo 6000 půllitrů týdně dostane za 10 letou smlouvy, zavazující se k odběru "nejmenovaného piva", milión plus jedenkráte sto tisíc Kč ? Kde by na to tradičně vyrábějící pivovar vzal?
- a cizinci: ty rozhodně nejezdí do Čech na Gambrinus, maximálně na Pilsner Urquell, a to je otazka jak dlouho...
A ještě jeden dotaz pro karla: co je pravdy na tom, že se výroba géčka přestěhuje do Popovic? Bude to ještě ten řízný plzeňský gambrinus? Ale to jde o zcela neformální dotaz... A přesto se těším na odpověď, doufám, že jsem vkusně zareagoval na předposlední odstavec vašeho PR článku, Karle..