úvod
homepage

Komentáře

článku: První příznivec Gambrinusu publikující na světěpiva.cz!

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Odpověď panu Smutnému, (Karel Kvapil, 29.03.2007 20:14) celé vlákno | reagovat
Nedá mi to, pánové, pořád se tu prsíte a pořád jen o klasické technologii. Donutili jste mne se trochu více kouknout na technologii na internetu. A koukám pan Antonín Smutný je velmi špatně informován - diacetyl vzniká v pivu v průběhu kvašení (a nezáleží na použité technologii, tedy zda jde o spilku, nebo cylindrokónický tank. Při zrání je pak odbouráván, ale nemusí dojít k úplnému odbourání, a pak je cítit v pivu a JE JEDNO O JAKOU TECHNOLOGII JDE!

TAK KDO JE TADY NEPOUČENÝ MORALISTA A KDO POUČENÝ PIJÁK PIVA? Pane Smutný takový je mezi námi rozdíl.

Jak tak na to koukám, tak začínám být už poučený piják piva a to je cesta k tomu jak ve svém Géčku hledat ty správné a další nuance.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání