Pořád mi chybí vaše protiargumenty!,
(Karel Kvapil, 28.03.2007 20:18)
celé vlákno | reagovat
1869 - to je datum vzniku Gambáče, tak proč mi píšete o tom, že se jedná o moderní pivovar? Naopak všechny restaurační pivovary jsou vzniklé po revoluci. Tak o jaké tradici mluvíte?
Objevil jsem tady článek, ve kterém pan Richard Chodora velmi chválil Gambáče, když nevěděl že je to Gambáč (http://www.svetpiva.cz/article.php?submit=hledej&ID=988&search_term=)
Tak je to nejen příznivec mini, ale i můj člověk!
Odpovídám i na zeleninový dotaz pana Petra Sitaře. Našel jsem si informaci, že zeleninová chuť v pivu (chuť vařeného celeru) je dána zvýšeným množstvím diacetylu a může se v pivu vyskytnout. Tak vidíte - mám pravdu - takovou chuť jsem tam objevil a v Gambáči ani Kozlu nikdy!
A pánové, zatím jste mi neodpověděli na mé základní otázky, které píši v závěru svého článku. Vidím, že na tyto argumenty nemáte odpověď!!!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Objevil jsem tady článek, ve kterém pan Richard Chodora velmi chválil Gambáče, když nevěděl že je to Gambáč (http://www.svetpiva.cz/article.php?submit=hledej&ID=988&search_term=)
Tak je to nejen příznivec mini, ale i můj člověk!
Odpovídám i na zeleninový dotaz pana Petra Sitaře. Našel jsem si informaci, že zeleninová chuť v pivu (chuť vařeného celeru) je dána zvýšeným množstvím diacetylu a může se v pivu vyskytnout. Tak vidíte - mám pravdu - takovou chuť jsem tam objevil a v Gambáči ani Kozlu nikdy!
A pánové, zatím jste mi neodpověděli na mé základní otázky, které píši v závěru svého článku. Vidím, že na tyto argumenty nemáte odpověď!!!