Komentáře
článku: Kam kráčíš, české pivovarnictví? XXXX
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Moje osobni zkusenost z plzenskych piv URQUELL&GAMBRINUS potvrdila jiz delsi dobu sledovany trend snizeni chutove quality techto"byvalych" popularnich druhu;jako zahranicni navstevnik je pro mne chutovy pozitek z ceskych piv vzdy "supreme",bohuzel mnohokrat jsem byl prave zklaman primo v samotne MECCE techto piv meste PLZNI! Muj a to ne jediny specificky "SOK"jsem prozil ve vyhlasene restauraci U SALZMANU,kde jsem pri druhem pivu dostal "kuraz" a odebral se k senku ze slusnym dotazem na vycepnika:"co to dnes toci za pivo?" coz se mi dostalo typicke odpovedi "No pane co by jsme tocili,preci 12nactku"[jiste tim myslel URQUELL];bohuzel tento mladik za pipou se rozhodne nenamahal dalsi odpovedi zjistit proc mne tento povestny mok neni po chuti! Jakym prijemnym prekvapenim bylo pro mne behem mych "kosterskych" cest vychutnani piva malych regionalnich pivovaru v malych hospudkach se svymi specificky rozlisnymi chutemi a hlavne qualitou poctive uvareneho a osetreneho ceskeho piva! Velmi typickym predstavitelem mimo dalsich z teto kategorie je SVIJANSKY pivovar,kteremu preji hodne obchodnich uspechu nejenom na ceskem trhu!
Vyhledávání