úvod
homepage

Komentáře

článku: Kam kráčíš, české pivovarnictví? XXXX

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

worldpivo x Rama, (Karel Bidlo, 02.12.2004 13:21) celé vlákno | reagovat
Nevím jestli se mnou budete souhlasit ale já osobně považuji obyčejné máslo a margarín za dva zcela rozdílné obchodní artikly, které si vpodstatě nekonkurují. Jedno je výrobek živočišný a má svoji specifickou chuť a tradici, druhý je rostlinný se svojí chutí. To že je vnímán jako náhražka másla zavinila spíš jeho absence na pultech v dobách komunismu.

Suma sumárum u piva tyhle zásadní rozdíly nejsou a snad nedejbože nebudou. Děsím se ale té chvíle, kdy se pivo bude z ryze ekonomických důvodů vyrábět ze shnilého sena a podpořeno masivní reklamou se ho vypije pětset litrů na osobu za rok. A abych to krásné české pivečko podpořil jako správný český pivař, tak zajdu urazit desítku shnilosena Gambrihnus do knajpy.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání