Vazeny pane *, zda se, ze jste se naucil novy vyraz - DIACETYL. Od jiste doby mam sanci pravidelne porovnavat radu produktu z pivovaru nasi vlasti. Co se tyce one slozky, kterou jste zminoval, tak v HB pivu je jiz delsi dobu a patri k celkove osobitosti tohoto piva (dle meho nazoru prinejmensim nadprumerneho). Nevim jak jste obeznamen s technologii vyroby piva, ale zvyseny obsah diacetylu je charakteristicky pro nektere kmeny kvsnic - ba co vic - je dokonce typicky pro plzenske kvasnice a najdete jej i v jejich pivu, kde je rovnez soucasti charakteru tohoto piva.
PS: pokud se stydite za svuj nazor, tak proc sem vlastne pisete? - nebo se poravdu jmenujete p. Hvezdicka????
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
PS: pokud se stydite za svuj nazor, tak proc sem vlastne pisete? - nebo se poravdu jmenujete p. Hvezdicka????