Komentáře
článku: Kam kráčíš, české pivovarnictví?
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
jsem rád, že spoustě lidem stejně jako mě leži na srdci různorodost českého trhu a českých pivovarů. Hlavní problém však vidím v TÉ vetšině současných spotřebitelů, kterým nevadí do jaké hospody zapadnou, hlavně když si nalijou ředkev. Nedávno jsem se v restauraci dostal do sporu s řadou "místních". Hlavní problém byl, že jsem vyřkl myšlenku o tom, že značka G není vůbec chutná. Odpovědí mi bylo, že spoustě lidí chutná, tak to špatné pivo nebude a jaký já jsem pivař(23let) oproti nim, starým pardálům, kteří tomu samozřejmě lépe rozumí. Tím chci říci, že spousta lidí již nemá ani dobrý standard, od kterého odvíjet zda se v jejich hostinci točí dobré či špatné pivo. Asi hlavně ve Středočeském kraji bude problém naučit spotřebitele hrdosti na svůj malý pivovar. Je to dané malou sounáležitostí lidí i hrdostí na minulost. Nechci tím osočovat Středočechy-jsem jeden z nich, ale nalijme si čistého piva :-) třeba u takových Valachů bude mít určitě větší úspěch pivo se značkou Valach než okolo Prahy hypotetická značka Český lev
Vyhledávání