úvod
homepage

Komentáře

článku: Nefalšovaný pivní pub v Brně

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Reakce majitele provozovny, (Václav Kubíček, 24.09.2004 09:13) celé vlákno | reagovat
Dobrý den, jsem majitel restaurace Pub blue rose a chtěl bych reagovat na příspěvek paní Jany.
Mám za to, že není potřeba se pozastavovat nad rozporuplnou
reakcí paní Jany. Je evidentně patrno, že po více pivech ji už
chutnalo. Je pravdou, že zásluhou nešťastné stavby návštěvnost poněkud poklesla, někteří návštěvníci musí občas předvádět i akrobatické kousky aby se k nám dostali. Nemyslím, že na kvalitu piva má tato skutečnost vliv, neboť vše kupujeme v malých kezích.
Možná jsme slečně nepadli do vkusu, neboť jí nechutnaly značky které se točí nejvíce a Holba to zdaleka není. Musím přiznat, že kvalita piva Maestro evidentně velmi poklesla a nebýt jejich lavinového efektu a pěkného skla asi by se neprodávalo. Toto pozoruji již delší dobu. Jak radí paní Jana, tak nemůžeme prodávat jen nekomerční piva, neboť znalců piva je velmi málo. To mi věřte upřímně, dělám v hospodě 18 let . Kritika piva BB mi přijde spíše úsměvná, protože toto pivo je de facto prakticky u nás nejprodávanější ( výtoč Starobrna je ovlivněna spíše konzumací pracovníků stavby ). Je škoda, že si paní Janu nemohu vybavit, protože žen. které údajně zkonzumují min. 4 piva tolik není a ještě rozdílných značek. Její názor nebude spíše názor její, ale i přátel.... ( kolik lidí, tolik chutí ), alespoň že byla spokojena s obsluhou, doufám že tou mojí.... Nicméně se zamyslíme co je třeba vylepšit, ale některé aspekty kvalit piva ovlivnit nemůžeme. I já však sdílím názor některých lidí, že kvalita piva bývala ( před revolucí ) lepší. Tvrzení pivovarů, že dnes můžete vytočit celý sud je nesmysl, první 2 a poslední 3 piva
musíte vylít, neboť se to opravdu nedá pít. Nejsem znalec piva, sleduji pouze komerční zájem, ale toto je holý fakt. Nicméně jsem rád, že jste byl a budete u nás spokojen.

Přeji pěkný den

V. Kubíček, Pub Blue Rose
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání