Milý Tomáši, nechtěla jsem nijak kritizovat Tvůj článek a Tvé hodnocení, jen jsem asi nepřišla ve správný den. Ale možná právě Tvůj článek přispěje k větší návštěvnosti a možná i k zamyšlení majitele nad tím, zda by přece jen neměl sortiment obměnit. Hospod, kde se točí více druhů piv, je sice v Brně několik, většinou však mají Gambrinus či Radegast, výjimečně Budvar, Bernarda či Portera. Vím, že Svijany tu asi nikdy nebudou, ale určitě by stálo za to obohatit nabídku alespoň o piva z nedalekých minipivovarů, např. z Velkého Meziříčí či ze Vsetína. O tom, že by zde uspěly, svědčí i oblíbenost hospůdky První linie, kde se točí Dalešice.
Jinak díky za tip na Hluchou zmiji, samozřejmě ji znám, chodívám tam na Poličku.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Jinak díky za tip na Hluchou zmiji, samozřejmě ji znám, chodívám tam na Poličku.