úvod
homepage

Komentáře

článku: Nefalšovaný pivní pub v Brně

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

To mě fakt mrzí..., (Tomáš Semrád, 13.09.2004 08:56) celé vlákno | reagovat
Milá Jano je mi to líto, že se tvoje návštěva na základě mého článku moc nevydařila. Já za sebe a své přátele mohu však konstatovat, že vše bylo v pořádku. Je však pravda, že jsme nekonzumovali Prazdroj, Gambrinus, Radegast ani Starobrno, ale Litovel, Holbu, Budweiser a hlavně Perlu a to chybu nemělo. Jinak s tebou samozřejmě souhlasím, že těch Gambrinusů, Radegastů a Starobrn je v Brně fakt až příliš. I když u posledně jmenovaného piva je to zcela logické. Kde jinde by mělo být brněnské pivo v převaze než v samotném Brně?
Co se týká návštěvnosti této restaurace pak musím konstatovat, že údajně kromě pátku a soboty tady nikdy nebylo a asi ani není k prasknutí. Koncentrace hospod v okolí tohoto pubu je obrovská, je zde okolo cca 60 provozoven a je pravda, že hodně lidí o tomto pubu ani neví. Vedle toho je obrovské stavenisště a hospůdka je trochu zastrčená..
Když jsem se pana majitele zeptal proč má v nabídce taky pivní giganty a ne třeba jen malé pivovary, bylo mně odpovězeno, že musí mít na čepu taky komerční piva. Holt doba je taková....Ale nápad je to dobrý i když udržet tolik čepovaných piv při zmíněné návštěvnosti asi taky nebude jednoduché, i když já mám zkušenosti trochu jiné.. Zkus to znovu. Jinak jsem rád, že aspoň ta Perla vyhovovala. Jestli chceš zkusit opravdu kvalitní piva z malých pivovarů pak doporučuji návštěvu pivnice Hluchá zmije, Jugoslávská 34 (Strakonický dudák-filtrovaný i nefiltrovaný a od středy do pátku i Polička 12). S pozdravem a ať se to příště lépe vydaří.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání