úvod
homepage

Komentáře

článku: Pojď s náma do Milána . . . na pivo!

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

zmena nazvu, (belana, 11.07.2013 00:27) celé vlákno | reagovat
Zythum neni Zythum ale XIER,je tam levne a dobre jidlo a dobre pivo ceskeho typu.
italské tipy, (Petr Buriánek, 04.11.2008 10:40) celé vlákno | reagovat
Pár tipů na zpestření letní dovolené v Itálii od Evana Raila v článku na internetových stránkách The New York Times:
http://travel.nytimes.com/2008/11/02/travel/02Beer.html?em
Re: italské tipy, (Petr Žalio, 04.11.2008 15:47) celé vlákno | reagovat
Můžu s autorem jen souhlasit. Zejména pivovar Bi-Du a pivovar Lambratte vaří nepřekonatelné ukázky jak belgických tak GB/USA pivních stylů.
Na loňském festivalu v malých pivovarů v Belgii suveréně rozdrtili i tradiční malé belgické a francouzské pivovary.
Zkrátka Itálie je na obrovském vzestupu nejen kvalitou a bohatým pivním sortimenetm, ale také vzrůstajícím počtem nových pivovarů ( jejich počet celkem je již více než 200)
Dobrý tip, (Jiři.J, 13.03.2007 10:51) celé vlákno | reagovat
Díky za dobrý tip, zvláště potěšující je informace o dostupnosti piv z Le Baladin (mimochodem vyrábí i prvotřídní pšeničné v belgickém stylu). Jinak naše zkušenost s otvírací dobou pivovarů je obdobná. Čekat v nějaké zapadlé vísce do 9pm by vyžadovalo extrémní nadšení. My jsme tak minuly aspoň 5 pivovarů z nichž jsme nic neozkoušeli...
Další italský tip, (Petr Žalio, 12.03.2007 19:30) celé vlákno | reagovat
Díky za perfektní zmapování milánského minipivovarnictví a výborný tip!
Máme podobné zkušenosti s novými minipivovary v Itálii. Většina z nich je díky nižším nájmům situována na okrajích měst , v průmyslových zónách či přístav. docích atd. Podrobný článek mapující italské pivovarnictví se s kamarádem Jirkou Jobánkem chystáme napsat v některém dalším čísle Kvasného průmyslu. Chtěl bych touto cestou alespoň zatím doporučit jeden z NEJ minipivovarů v Itálii: PANIL - Birra Artigianale. Torrechiara, který leží v nádherné malebné krajině, kde se v malých sušárnách na kopcích suší parmská šunka. Nachází se kousek od městečka Langhirano, cc 20 km jižně od Parmy.
Pivovar funguje jako přidružená výroba vinařské farmy a vaří fantastická a propracovaná piva v belgickém stylu, všechna svrchně kvašená. Jeden druh dokonce zraje v barikových sudech z francouzského dubu, které se dříve používaly na zrání vína.
poklona, (jaroslav stofko, 12.03.2007 14:34) celé vlákno | reagovat
zdravim,
clanok je vyborny,samozrejme ze citanie o minipivovaroch je vzdy zaujimavy,vsak isto vsetci viete o com hovorim,alebo chcem hovorit. Klobuk dolu pred panom Dvorakom,len tak dalej
s pivarskym pozdravom Jaro Stofko
Vyhledávání