Komentáře
článku: A co takhle dát si radler, čeští pivaři?
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Zdravím, nejdříve bych chtěl pochválit tyto stránky věnující se pivnímu světu. Možná v designu chybí trocha tradičnosti viz www.pivson.cz, ale i tak je to povedené. Co se týká článku co takhle dát si Radler tak jsem to ještě v životě neochutnal a v blízké době se ani nebudu o to pokoušet. Vyznávám totiž tradici českého piva a jakékoliv jeho další kombinaci nějak nemusím. České pivo je české pivo a jeho tradici musíme zachovat. A jak říkal, autor Monthy Pythonů tak už bychom se měli začít bát o české pivo, protože z velké části je v rukou zahraničních pivovarů. Ale snad to nebude takový problém. Prostě a krátce v současné nabídce pivovarů si s přehledem vyberu. Nejraději mám točené pivečko z vlastní pípy, tlakované starou pumpičkou s ustřiženým šlahounkem - to nemá chybu. Představit si že mi z toho jednou počete limča s příchutí Bernarda dvanáctky ;-). Jinak říká se že se má ochutnat skoro všechno tak proč ne - nikomu to určitě zakazovat nebudu. Ale raději bych viděl české pivo ve světě než naopak. Alespoň jedna tradice by nám ve světě globalizace, evropské unie a terorismu mohla zůstat. Protože kdyby ti teroristi a na blízkém východě chlastali české pivo tak by je v životě nenapadlo to co právě dělaj a proto rozšiřme české pivo i do těchto zemí!!!!
Vyhledávání