úvod
homepage

Komentáře

článku: Cantillon - Po belgických pivovarech II.

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Oud Beersel a dalsi..., (honza, 28.05.2004 09:56) celé vlákno | reagovat
Sakra, Vy tedy mate prehled:)). Opravdu se jedna o Oud Beersel. Stary pan uz nechtel varit a tchan, ktery ho par let zaskakoval, z nejakych duvodu nechtel pokracovat. a ted by jim to ani nepovolili.

Vsechny zasoby skoupil Armand Dabelber, ktery zije ve stejnem mestecku a sam ma nyni krome bledovani lambiku a malou varnu.

Navic je predseda spolku Horal, ktery sdruzuje male lambikare a lobuje za zachovani tradic, ktere se holt nyni prici hygienickym predpisum.

As Lindemans- zajimavy jev- nejsladsi kriek, jaky v BElgii je. Uspel ale na marickem trhu, kde se v barech prodava za 5-6 dolaru tretinka, ale protoze vyrobou nestaci, vetsina ostatnich vyrobcu zacina vice sladit a radi jim "vypomahaji". Napriklad je pivovar Bockor, ktery delal Kriek Jacobins, nyni Kriek Max, a je sladkost opravdu max. Jsou ale i dalsi pivovary...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání