úvod
homepage

Komentáře

článku: Cantillon - Po belgických pivovarech II.

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Hygiena, (Honza, 27.05.2004 14:32) celé vlákno | reagovat
Ono to z te treti fotky neni tak videt ( na druhe je to mzona lepsi), ale kvuli muskam ovocneho kvaseni se dari pavouckum, kteri maji mezi sudama roztahane svoje site...Ne ze by pivo mela byt pozivatina, ale preci jen na prisme hygienicke normy je toto prilis-alespon pro bruselske byrokraty. jeden malinkaty producent lambiku zavrelprovoz aby se za dva roky pokusil o obnovu a uz nedostal povoleni. Ostatnim doposud fungujicim hrozi, ze budpu muset prejit na "cisty" provoz, jinak jim hrozi zanik. Jenze jakdat dohromady hygienicke predpisy a tradicni vyrobu lambiku? Snad zvitezi rozum nad predpisy:)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání