úvod
homepage

Komentáře

článku: České pivo na konci světa

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Vázení prátele, ktere me rozumej cestinu..., (Filip Carrasco Hamn, 04.03.2004 06:57) celé vlákno | reagovat
Narodil jsem se v Praze, ale jsem spis cilan. Mel jsem sanci doprovodit Pána Ing. arch. Jose Rolando Carrasco Klopping ve virobu Ceskeho Piva, a zdá se my, ze vás clanek je neakej divnej. No ale, to dulezite je, ze chci poblahoproat Ing. arch. za svuj originalni napad, a jak, zacal sám, z Paní Carrascovou, to co dnes zname jako PIVO IORANA.
Nápad a zamosrejmne pivo je SKVELE a PETI PETI.
Názor "domorodce" který delá pivo na Rapa Nui., (Rolando Carrasco, 03.03.2004 17:31) celé vlákno | reagovat
Vázení prátele , písi vám z Rapa Nui a i kdyz to absolutne není podstatné rád bych upresnil nekteré udaje uvedené ing. Zoufalým z VUPSu.
Hlavne je nutné velmi durazne uvést ze vec minipivovaru je spoluprace obou stran; tj. VUPS a Pivo Iorana Ltda. jejichz jsem zástupcem. My jsme zajistili prostory a teplotní parametry dle potreb technologie kterou dodal VUPS. Celý proces nemel nic spolecného s nejakým "konkursem" (o tom nic nevím) pouze vím ze jsem se obrátil osobne na VUPS v roce 2000.
Ostatní detaily jsou pravdepodobne nezajimavé a nebudu nikoho s tím unavovat.
Jak jsem cetl predchozí dotaz nebo názor na clánek , a vse v souvislosti se spoluprací s Vupsem hlavne pres ing. Zoufalého. Mohu sdelit ze presné parametry piva které delame na ostrove, jsou nám neznáme hlavne protoze jsme jeste neobdrzeli certifika na základe vzorku které si odvezl ing. Zoufalý v ríjnu lonského roku.
Jako doplnek pouze mohu sdelit asi toto: jedná se o svetlý lezák plzenského tipu a dle konzumentu má asi více alkoholu nezli 5º.
Ná záver srdecne pozdravujeme milovniky piva v cechách a zveme vás ochutnat Pivo Iorana.
ing.arch. J. Rolando Carrasco K.
pivo, (Jiří Kaňa, 26.02.2004 09:10) celé vlákno | reagovat
Nebly by nějaké základní parametry zmiňovaného piva? Stupňovitost, obsah alkoholu - ale hlavně by mě zajímaly chuťové charakteristiky. Dá se to chutí přirovnat k nějakému u nás dostupnému pivu? Má pivo výraznou zajímavou chuť, nebo zákazník požadoval raději něco neutrálního?
A co cena piva?
Díky.
Vyhledávání