úvod
homepage

Komentáře

článku: Únorové setkání čtenářů – Local 1

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

BON 14% tmavý - délka zrání 1 rok!!!, (Roman Holoubek, 04.04.2007 09:36) celé vlákno | reagovat
Tady je vysvětlení. Dověděl jsem se, že pan Stehlík v Tramway čepoval naše pivo a já mu žádné neprodal. Jak je to možné? Je to takto: Honzovi jsem do Tábora dovezl 2 sudy (prodal :-). Jeden narazil 2.2. a jeho rozčep jste pili na ochutnávce dne 13.2. tedy 11 dní rozčepované pivo! (Tolik k vysvětlení Zbyňkovi a panu Michalu Rambouskovi).
A pak někdy v druhé půli března čepoval onen druhý sud pan Stehlík v Tramway. To je cca 2 měsíce po stočení do sudu. Pan Stehlík mě potvrdil, že pivo bylo nakyslé. Není to základní chuťový parametr našich piv. Jen nevím jak bylo pivo skladováno, ale toto archivní pivo je velmi choulostivé, takže se vůbec nedivím, že už nebylo v pořádku.
V Táboře jej ochutnali mimo jiné Honza Šuráň i Ondra Koucký - dle jejich slov naprosto bez vad.
Jeden tank jsme skutečně nechali na zkoušku zrát 12 měsíců při teplotě těsně pod 1 stupeň celsia. Chtěli jsme si tím ověřit několik parametrů. Stálo nás to spoustu energie (peněz), bylo dle ohlasů v našich hospodách výtečné, ale v Praze na obou místech jste už pouze dostali "zmetek" za který nemůžeme. Je-mi to líto.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání